1. Home
  2. Kaarten
  3. Collecties
Exclusieve collecties bij Hallmark

Collecties

De leukste exclusieve collecties vind je bij Hallmark.be! Van schattige Forever Friends beren, echte Disney kaarten en vrolijke K3 kaarten tot Marjolein Bastin. Voor de kleinste tot de grootste fan!

De leukste exclusieve collecties

Op zoek naar kaarten van Studio 100, Keep Calm, Forever Friends, Marilyn Robertson en nog veel meer?

Een ware verrassing verstuur je natuurlijk bij Hallmark. Hallmark verrast wereldwijd miljoenen mensen met prachtige wenskaarten. Voor iedereen vind je altijd een passende kaart uit onze moderne, populaire en exclusieve collecties. Ben je op zoek naar een Disney-kaart met prinsessen voor je dochtertje, een Marjolein-Bastin-kaart voor je tante, Tickly Bits-kaarten voor je beste vriendinnen of een betekenisvolle Quotefulness kaart voor je geliefde? Het maakt niet uit, want Hallmark heeft het allemaal. Om jou te helpen de juiste kaart te vinden staan hier alle collecties op een rij.

Eenvoudig een mooie verrassing in de brievenbus!

Hallmark helpt jou graag om alle lieve mensen om je heen van tijd tot tijd te verassen. Het online maken en versturen van jouw kaarten is daarom extra eenvoudig en snel. Kies bijvoorbeeld je favoriete Anne Sara-kaart of een kleurrijke Rainbow Words-kaart, schrijf zelf een leuk bericht en versier je kaart met verschillende decoraties. Als kers op de taart kun je jouw kaarten ook nog opvrolijken met persoonlijke foto’s. Wil je de ontvanger graag groots verrassen? Verstuur dan een XXL kaart. Maak je kaart voor 22.00 uur en laat hem vandaag nog versturen!

Altijd en overal Hallmark

Hallmark heeft al meer dan 100 jaar ervaring en dat zie je terug in alle kaarten. De wenskaarten en uitnodigingen zijn altijd van de allerbeste kwaliteit. Bovendien hoef je Hallmark nooit te missen want je kunt nu ook onderweg Hallmark kaarten versturen met de Hallmark-app op je smartphone of tablet. En wil je graag een voorraadje thuis hebben? Laat dan een setje van jouw favoriete kaart thuis bezorgen. Waar je ook bent, altijd attent! Bekijk zeker eens de collectie Quotefulness, Keep Calm en Funny Mail.

 

; ;