Resultaten: 9
Ballonnentros Baby Girl Ballonnentros Baby Girl
Ballonnentros Baby Girl
21.95
incl. kaart t.w.v. 2,85
Ballon Welcome Baby Jongen Ballon Welcome Baby Jongen
Ballon Welcome Baby Jongen
14.95
incl. kaart t.w.v. 2,85
Ballon Baby Boy Stripes Ballon Baby Boy Stripes
Ballon Baby Boy Stripes
13.95
incl. kaart t.w.v. 2,85
Ballon Gefeliciteerd Confetti Ballon Gefeliciteerd Confetti
Ballon Gefeliciteerd Confetti
13.95
incl. kaart t.w.v. 2,85
Ballon Hallo Kleine Jongen Eco Ballon Hallo Kleine Jongen Eco
Ballon Hallo Kleine Jongen Eco
13.95
incl. kaart t.w.v. 2,85
Ballon Llama Hello Baby Ballon Llama Hello Baby
Ballon Llama Hello Baby
13.95
incl. kaart t.w.v. 2,85
Ballon Hallo Klein Meisje Eco Ballon Hallo Klein Meisje Eco
Ballon Hallo Klein Meisje Eco
13.95
incl. kaart t.w.v. 2,85
Ballon Hieperdepiep Ballon Hieperdepiep
Ballon Hieperdepiep
13.95
incl. kaart t.w.v. 2,85
Ballonnentros Baby Boy Ballonnentros Baby Boy
Ballonnentros Baby Boy
21.95
incl. kaart t.w.v. 2,85

Geboorte ballonnen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een geboorte? Verstuur dan een geboorte ballon! Verras de kersverse ouders met een zwevende verrassing. Bij Hallmark vind je diverse geboorte ballonnen. Van extra grote heliumballonnen, duurzame ballonnen, tot aan ballonnen in een bijzondere vorm, je vindt het uitgebreide assortiment hier online! Voeg een leuk geboorte felicitatiekaartje toe met een persoonlijke geboorte tekst en versturen maar!

Helium ballonnen voor een klein wonder

Er is een klein wondertje geboren en dat moet gevierd worden! Heb je een nichtje gekregen of is je beste vriendin net bevallen? Dan is een geboorte ballon een leuk en origineel cadeau. Feliciteer de ouders of misschien de grote broer of zus met deze vrolijke ballonnen. Hij zweeft de kamer in wanneer de doos geopend wordt en is een extra leuk cadeau dankzij het persoonlijke kaartje dat je gratis kan meesturen. Laat weten hoe blij je bent met de geboorte van dit kleine wonder en verstuur een prachtige geboorte ballon!

Ballonnen voor een geboorte

Helemaal in de wolken door de geboorte van dit grote wonder. Feliciteer de kersverse ouders met deze mooie heliumballon. Ook leuk als verrassing bij een babyshower natuurlijk. Buiten het feit dat een geboorte ballon natuurlijk een hele leuke verrassing is om te versturen, zijn er nog vele andere voordelen! Zo krijg je er bij Hallmark altijd een wenskaart t.w.v. 2.75 euro inclusief bij en garanderen we dat de ballon 10 dagen blijft zweven! Bestel voor 18:00 uur en wij zorgen ervoor dat de geboorte ballon morgen wordt bezorgd. Bekijk hier de actuele bezorginformatie voor uitzonderingen. Ben je toch op zoek naar een ander cadeautje voor een baby? Bekijk dan ook ons ruime assortiment aan baby cadeaus.