1. Home
  2. Alle wenskaarten
  3. Marjolein Bastin

Marjolein Bastin kaarten

Natuur, bloemen, vlinders en bijtjes – droom weg in de achtertuin van Marjolein Bastin’s fantasie.

 

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Marjolein Bastin kaart - nog-steeds-heel-blij-met-jou
Bekijk kaart
3,15
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

De tekenares Marjolein Bastin is beroemd geworden met Vera de Muis en haar natuurpagina in Libelle. Deze creatieve dame kan met haar tekeningen en aquarellen ieders hart veroveren. Hallmark heeft een groot assortiment van exclusieve Marjolein Bastin-kaarten. Met de romantische illustraties op Marjolein Bastin-kaarten geef je iemand al een cadeautje op zich!

De mooiste Marjolein Bastin-wenskaart maak je zelf!

Bij Hallmark kun je Marjolein Bastin-kaarten online maken en per post laten versturen. Het is heel eenvoudig: Kies je favoriete Marjolein Bastin-kaart, schrijf een persoonlijke boodschap en versier je kaart met de unieke Marjolein Bastin-decoraties. Daarna kun je je kaart online adresseren en in een beveiligde omgeving online betalen m.b.v. je pc-banking of je kredietkaart. Wij versturen jouw kaart in een bijpassende, linnen-look enveloppe per post. Vandaag voor 21.00 uur gemaakt = morgen in de brievenbus van je ontvanger!

Je Marjolein Bastin-kaart nooit meer te laat verstuurd.

De wereldberoemde kunstenares, die in België vooral bekend is vanwege haar tekeningen in het weekblad Libelle, tekent en schildert de pracht van de natuur. Je kunt deze wenskaarten online personaliseren m.b.v. de Marjolein Bastin-decoraties en deze kaarten vervolgens per post versturen. Het is mogelijk om een latere verzenddatum te selecteren, wij versturen je kaart op de juiste dag. Zet je wenskaart dus nu reeds klaar; zo is jouw Marjolein Bastin-kaart nooit meer te laat! Wie verras jij met de mooiste kaart? Als je van deze natuurgetrouwe, kunstzinnige wenskaarten houdt, bekijk dan zeker ook eens de kaarten in de collecties: Anton Pieck , Dierendag of Trend .