Studio 100 kaarten - Kabouter Plop

Plopperdeplop! Kabouter Plop is de bekendste kabouter van Studio 100 die zijn belevenissen in zijn melkherberg en het kabouterbos meemaakt.

Filter op categorie
Studio 100 kaart - plopperdeplop-sneeuwpop
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar


Voor alle de kleine kaboutertjes heeft Hallmark een exclusieve collectie Kabouter Plop-kaarten. Wil jij ook graag een Kabouter Plop-fan verrassen? Exclusief bij Hallmark kun je Plop-kaarten online maken en per post laten versturen. Kies je favoriete Plop-kaart, schrijf een persoonlijke tekst en adresseer je kaart. Wij versturen je kaart per post. Als je de kaart vandaag voor 21.00 uur maakt, dan zit ze morgen in de brievenbus van de Plop-fan!

De beste kwaliteit voor al de Ploppertjes!

Kabouter Plop-kaarten kun je met een gerust gevoel online maken en per post versturen. Hallmark garandeert immers kwaliteit en betrouwbaarheid. De Plop-kaarten zijn van de allerbeste kwaliteit, zoals je van Hallmark gewend bent. We versturen je kaart in een bijhorende enveloppe op de door jou gekozen dag. De betaling van je Kabouter Plop-kaart kun je veilig m.b.v. je vertrouwde pc-banking of je kredietkaart. Welk Ploppertje ga jij verrassen?

Kabouter Plop in XL-formaat.

Wil je de Plop-fan graag groots verrassen? Dan kun je jouw zelfgemaakte kaart in XL-formaat laten versturen. Zo zorg je voor de leukste verrassing in de brievenbus! Heb je graag een setje Plop-kaarten thuis? Of Plop-uitnodigingen om uit te delen? Dan kun je jouw online gemaakte Plop-kaarten als een setje naar je thuisadres laten sturen. Je ontvangt dan je Plop-wenskaarten met bijpassende enveloppen en indien gewenst postzegels. Plopperdeplopperdeplop! Ben je op zoek naar andere wenskaarten van Studio 100? Bekijk dan zeker eens de kaarten in de collecties: Bumba of K3 .