Wijzigen inschrijving nieuwsbrieven

Wij verrassen onze klanten graag met exclusieve acties en korting. Het is natuurlijk jammer als je die nét misloopt. Schrijf je daarom nu in voor de Hallmark nieuwsbrieven, dan houden we je op de hoogte en mis je nooit meer iets.

Nieuwsbrief Omschrijving
Profiteer net als 2.000.000 andere leden wekelijks van exclusief nieuwsbriefvoordeel waarbij we je inspireren om je emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken. Je ontvangt als eerste sneak peeks m.b.t. de nieuwste collecties kaarten en cadeaus en bovendien krijg je ook een kijkje achter de schermen.
Blijf altijd op de hoogte van belangrijke updates van de website en de app (frequentie laag).
Jouw mening telt! De uitkomsten van enquêtes gebruiken wij om ons aanbod beter te laten aansluiten op jouw wensen. (Frequentie zeer laag).
Geïnteresseerd in inspirerende thema's? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse lifestyle nieuwsbrief met daarin de leukste tips and tricks voor échte verrassingen in de brievenbus.
Deze speciale mail is een musthave voor elke koopjesjager en actielover!
Een klein geheugensteuntje om je van je attente kant te laten zien op belangrijke momenten in het jaar (Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag & Kerst).
Je aanpassingen zijn opgeslagen!