1. Home
  2. Nieuwsbrief beheer

Laat ons je voorkeuren weten!

We verrassen je natuurlijk graag met kortingen en onze allerleukste trends. Uiteraard sturen we je graag een nieuwsbrief die helemaal past bij jouw wensen. Geef je voorkeuren hieronder aan en blijf op de hoogte zoals jij dat wil. Geef je interesse aan door de vinkjes aan of uit te vinken. Ben jij blij? Dan zijn wij ook blij! Liever afmelden? Zet dan alle vinkjes uit.

Omschrijving

Profiteer net als 2.000.000 andere leden wekelijks van exclusief nieuwsbriefvoordeel waarbij we je inspireren om je emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken. Je ontvangt als eerste sneak peeks m.b.t. de nieuwste collecties kaarten en cadeaus en bovendien krijg je ook een kijkje achter de schermen.
Blijf op de hoogte van onze belangrijkste website- en app updates. De frequentie hiervan is laag.
Door jouw mening te laten horen, kunnen wij de service en het aanbod van Hallmark nog beter en aantrekkelijker maken. De frequentie is hiervan laag.
Vergeet je beste vriendin, broer of nichtje geen verjaardagskaart te sturen! 6 dagen voor de verjaardag van een contact in je adresboek, ontvang je een herinnering mét een gratis postzegel om je kaart te versturen.
Persoonlijke voordelen: van gespaarde gratis kaarten en voucher reminders tot een cadeautje op je verjaardag van de Hallmark Kaartclub.
Wij zetten graag een stapje extra! De verbinding met jou als klant staat centraal.
Get inspired! Laat je maandelijks inspireren met een flinke dosis lifestyle. De leukste trends, tips and tricks voor échte verrassingen in de brievenbus.
Korting-alert! Een musthave voor elke koopjesjager en actie lover.
Een klein geheugensteuntje om je van je attente kant te laten zien op belangrijke momenten in het jaar (Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag & Kerst).
Je aanpassingen zijn opgeslagen!
; ;