1. Home
 2. Klantenservice
Hulp onderwerpen
Waarover heb je een vraag?

Meest gestelde vragen

 • Mijn bestelling is te laat aangekomen.

  Wat ontzettend vervelend dat jouw bestelling te laat is bezorgd. Voor de bezorging zijn wij afhankelijk van PostNL en Bpost. Het kan voorkomen dat de traceer informatie onjuist is, nog niet is geupdate of een pakket later dan verwacht wordt bezorgd. Zodra je bestelling bij PostNL of Bpost is aangeleverd ontvang je een mail met de track&trace code. Houdt daarna via de link de status in de gaten.

  Is jouw bestelling na twee dagen nog niet aangekomen? Onze klantenservice helpt je heel graag verder!

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Kaarten zijn jammer genoeg niet traceerbaar. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe kan ik mijn kortingscode gebruiken?

  Yes, heb jij een kortingscode te pakken? Maak een kaart of kies een cadeau. Volg de stappen om jouw kaart of cadeau te bestellen. Je komt vanzelf terecht in je winkelmandje. Je ziet boven het totaalbedrag in blauw het zinnetje 'kortingscode invoeren?’ Klik deze aan.

  Ben je ingelogd? Dan zie je jouw kortingscodes staan. Klik op de plusknop achter de code die je wilt gebruiken en klaar. De korting gaat automatisch van het totaalbedrag af.
  Ben je niet ingelogd? Klik op het invoerveld en voer je kortingscode in. Klik op 'Gebruiken'. De korting wordt meteen van het totaalbedrag afgetrokken. Tip: Kopieer en plak de code om tikfoutjes te voorkomen. Let op dat je geen spaties aan het begin of het eind van de code mee kopieert.

  Heb je een persoonlijke kortingscode? Vergeet dan niet om in te loggen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op