Boomerang kaarten

Ben je op zoek naar een hele grappige kaart? Ontdek dan snel onze Boomerang-collectie! Voor elke gelegenheid vind je de grappigste kaarten.

 

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Bij Hallmark kun je jouw Boomerang-kaart online maken. Wij versturen je kaart per post. Vandaag voor 21.00 uur gemaakt = morgen al in de brievenbus van je ontvanger.

Hoe maak je de grappigste Boomerang-kaart?

In enkele stappen kun je jouw Boomerang-kaart online maken en per post laten versturen. Kies je favoriete kaart, schrijf een persoonlijke tekst en adresseer je kaart. Wij voorzien jouw Boomerang-kaart van een mooie enveloppe en versturen ze per post. Wil jij zeker zijn dat je je kaart niet vergeet te sturen? Of liever genieten van een hoeveelheidskorting? Bij Hallmark kun je ook een latere verzenddatum selecteren. Wij versturen gegarandeerd jouw kaart op de door jou gekozen dag!

De grappigste kaart, de beste kwaliteit en een gelukkige ontvanger!

Bij Hallmark kun je met een gerust gevoel je Boomerang-kaart online maken en per post laten versturen. Hallmark garandeert immers kwaliteit en betrouwbaarheid, en dat al meer dan 100 jaar! Wist je trouwens dat Hallmark jouw kaart bijna overal ter wereld bezorgt? Zo verras je vanuit je stoel ook je vrienden en familie in het buitenland met een grappige Boomerang-kaart. Bekijk ook zeker eens de kaarten in de collecties: Smile of Blije Wolkjes.