Over ons

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Of het nu is omdat degene een mooie wenskaart ontvangt of een prachtig cadeau. Wij werken dagelijks aan een ruim én verrassend assortiment wenskaarten, cadeaus en stationary, zodat iedereen precies kan vinden waar ze voor die ene persoon naar op zoek zijn. Want we zien het als onze taak om mensen op een creatieve manier te inspireren emoties te uiten en daarmee waardevolle relaties te versterken en dat al meer dan 100 jaar.

Aan wie denk jij vandaag?

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om contact te leggen als vandaag. Maar toch spreken we elkaar minder dan ooit tevoren. De contacten die we hebben voelen steeds oppervlakkiger en we zijn drukker met onszelf bezig dan met elkaar.

Hallmark wil iedereen helpen en inspireren om weer echt contact te maken met de mensen om ons heen, elke dag opnieuw. Zo kunnen we relaties die we waardevol vinden verdiepen, nieuwe vriendschappen maken en oude herstellen. En het werkt heel simpel: laat elke dag iemand weten dat je aan hem of haar denkt!

Van vrolijke e-cards naar persoonlijke kaarten

Vroeger zag de digitale wereld er voor Hallmark heel anders uit. Misschien kun je het je nog wel herinneren: de tijd van de e card. De e card Hallmark was een wenskaart die werd verzonden via internet. In een paar stappen kon je een e card maken en de e card versturen. Hoewel we geen e cards meer aanbieden, zijn er wel heel veel andere mogelijkheden. Je kunt namelijk gemakkelijk online je eigen kaart ontwerpen of een kaart personaliseren en versturen naar je dierbaren. Daarnaast heb je ook de keuze voor een ansichtkaart. Deze is niet alleen persoonlijk en tastbaar, maar ook vriendelijk voor iedere portemonnee. Een persoonlijk kaartje in de brievenbus brengt tenslotte bij iedereen een glimlach op het gezicht!

Hallmark Cards Continental Europe

Het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Kansas City (Verenigde Staten). De dochterondernemingen van deze divisie zijn onder andere gevestigd in Canada, Engeland, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Duitsland, Oostenrijk, België en Nederland. Het hoofdkantoor Continental Europe is gevestigd in Nederland in de plaats Capelle aan den IJssel. Hallmark Cards België heeft haar vestiging in Schoten.

Hallmark Europe kantoor
; ;