wenskaarten

Voor alle grote en kleine momenten, maar ook voor onverwachte en zo maar momenten. Wat de reden ook is wij hebben voor elk moment de gepaste kaart. Aan wie denk jij vandaag?

Voor 22.00 besteld = morgen bezorgd 9,5 klanttevredenheid Ruime keuze aan wenskaarten

Populaire momenten

Leuke foto gemaakt? Verstuur 'm als fotokaart!

Kaarten maken met je leukste foto? Maak online je eigen
unieke fotokaart die je per post laat versturen.
Een fotokaart maken is uniek, persoonlijk en super leuk!

Verstuur je unieke fotokaart

Populaire collecties

Laat je inspireren
Download de Hallmark app

Online betalen

Betalen is 100% veilig bij Hallmark. Dat vinden wij erg belangrijk. Je kunt uit diverse betaalmethoden kiezen zoals; BanContact, Mastercard en Visa.

  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Goede service

Heb je vragen of hulp nodig? Wij staan voor je klaar! Bekijk onze FAQ, vul het online klantenserviceformulier in of bel ons op 03 680 72 51 .

Veelgestelde vragen

Voor bijzondere momenten; wenskaarten online maken en versturen

Bij Hallmark kun je in een handomdraai de leukste wenskaarten, maken, bestellen en online versturen. Wij hebben een uitgebreid assortiment met duizenden wenskaarten waar je uit kunt kiezen. Zo kun je onder andere kiezen uit verjaardagskaarten, felicitatiekaarten, trouwkaarten, vriendschapskaarten en beterschapskaarten. Kortom, voor elke gelegenheid de juiste kaart. Wanneer je vandaag voor 22.00 uur jouw unieke wenskaart bestelt, dan wordt deze morgen al bezorgd! Je kunt ook een andere verstuurdatum kiezen, zodat je kaart op de juiste dag bij de ontvanger aankomt.

Het gemak van online wenskaarten maken

Online wenskaarten bestellen en versturen bij Hallmark biedt vele voordelen. Zo hoef je niet meer de deur uit voor kaarten en postzegels. Je maakt je unieke wenskaart in slechts vier eenvoudige stappen. Hoe werkt het? Kies een kaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij regelen de rest voor je. Wees zuinig op wie je lief is en zorg voor écht leuke post op de deurmat. Wist je dat wij het voordeligste spaarprogramma hebben? Voor elke kaart die je stuurt, krijg je een stempel. En met 6 stempels is je spaarkaart vol en mag je al een gratis wenskaart versturen!