Studio 100 kaarten - K3

Onze eigen K3 is ontzettend populair.

Filter op categorie

Kaarten per pagina:

De bekende muziek van K3 wordt geproduceerd door Studio 100. Intussen hebben de meiden ook al vier films en een eigen komische reeks, ‘Hallo K3!’. Exclusief bij Hallmark kun je K3-wenskaarten online maken en per post laten versturen. Kies je favoriete K3-wenskaart, schrijf een lieve boodschap en adresseer je kaart. Wij versturen jouw kaart per post; vandaag voor 21.00 uur emaakt = morgen in de brievenbus van de K3-fan!

Klaasje, Hanne & Marthe voor elke gelegenheid!

Hallmark heeft een grote en mooie collectie K3-kaarten. Je kunt kiezen uit o.a. verjaardagskaarten, felicitatiekaarten beterschapskaarten en zomaar kaarten. Voor bijna iedere gelegenheid kun je een unieke wenskaart van Klaasje, Hanne & Marthe sturen. Deze K3-kaarten zijn van de beste kwaliteit, zoals je van Hallmark gewend bent. Wil je de K3-fan groots verrassen? Stuur je unieke K3-kaart in XL-formaat en zorg voor de leukste post in de brievenbus!

Zet je K3-kaart reeds klaar voor verzending.

K3-wenskaarten online maken en per post versturen kun je met een gerust gevoel bij Hallmark. Ben je bang om een verjaardag te vergeten? Zet je K3-wenskaarten nu reeds klaar voor verzending van een latere bezorgdatum te selecteren. Wij sturen jouw kaart op de door jou gekozen dag! De betaling van je kaarten vindt plaats in een beveiligde omgeving en kun je veilig d.m.v. je vertrouwde pc-banking of je kredietkaart. Ben je op zoek naar andere Studio 100-wenskaarten? Bekijk dan zeker eens de kaarten in de collecties: Bumba , Kabouter Plop of Maya de Bij .