1. Home
  2. Alle wenskaarten
  3. Make That The Cat Wise

Make That The Cat Wise

Zeg het met humor dankzij een wenskaart uit de Make That The Cat Wise-collectie.

 

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!


Kaarten per pagina:

Vrolijke wenskaarten

Humor is verbindend en perfect om bijvoorbeeld een zieke op te vrolijken, een verjaardag nog feestelijker te maken of om zomaar een grapje per post te sturen. De vrolijke wenskaarten zorgen tijdens het openen van de post voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Dankzij de lachwekkende teksten in steenkolenengels maken deze kaarten bijzondere momenten nog leuker. Met deze vrolijke collectie humor wenskaarten verras je een dierbare echt. Stuur daarom vandaag nog een wenskaart naar iemand die je lief is op Hallmark.be.

Humor in de brievenbus

De humor wenskaarten uit de Make That The Cat Wise-collectie zijn zwart-wit en voorzien van leuke teksten en quotes. De Engelstalige wenskaarten van Hallmark zijn geschreven in steenkolenengels waardoor de kaarten nog humoristischer zijn. Zelfs het uitzoeken van de juiste kaart voor het juiste moment is al een plezier op zich. Om je opbeurende woorden nog meer kracht bij te zetten heeft Hallmark ook hele leuke cadeaus die je samen met de wenskaart kunt opsturen. Zo zorgt jouw post voor één groot feest in de brievenbus. Stuur een kaart met humor via Hallmark en creëer voor de ontvanger een moment om nooit te vergeten.

Maak je persoonlijke kaart online

Bij Hallmark.be kun je online de leukste wenskaarten maken. Ook de wenskaarten uit de Make That The Cat Wise-collectie kun je voorzien van een persoonlijke tekst en eventueel opvrolijken met leuke decoraties. Bestel je kaarten voor 21.00 uur zodat ze de volgende dag al bezorgd worden. Of plan je kaart op een datum in de toekomst zodat je nooit meer een belangrijk moment vergeet. Hallmark heeft ook andere collecties leuke humor kaarten zoals de Funny Mail-collectie Funny Mail-collcectie en de Boomerang-collectie. Online vind je bij Hallmark dus altijd de kaart die je zoekt.