Smile kaarten

Ben je op zoek naar grappige wenskaarten? Ontdek dan snel de leuke Smile-wenskaarten! Deze vrolijke kaarten met humoristische teksten toveren bij iedereen een lach op het gezicht.

 

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!


Kaarten per pagina:

Kies je favoriete kaart uit de collectie Smile, personaliseer je kaart met tekst en decoraties en adresseer ze online. Wij versturen jouw kaart per post. Als je je kaart vandaag voor 21.00 uur maakt, dan wordt deze morgen al bezorgd! Handig toch?

Smile-kaarten sturen naar het buitenland!

Smile-kaarten kun je heel eenvoudig online maken en per post laten versturen. Voor elke gelegenheid vind je de perfecte kaart. Al deze vrolijke kaarten zijn van de allerbeste kwaliteit, zoals je van Hallmark gewend bent. We versturen ze in bijpassende enveloppen, op de door jou gekozen dag. Wist je trouwens dat Hallmark je kaarten bijna overal ter wereld bezorgt? Verras dus ook je vrienden en familie in het buitenland met deze grappige wenskaarten!

Een setje Smile-kaarten bestellen?

Het is leuk om Smile-kaarten online te maken en het is nòg leuker om een gepersonaliseerde kaart in de brievenbus te treffen! Ook is het mogelijk om je online gemaakte Smile-kaarten als een setje naar je thuisadres te laten sturen. Je ontvangt dan een mooi pakketje met jouw Smile-kaarten met bijhorende enveloppen en indien gewenst de nodige postzegels. Gemakkelijk, persoonlijk en origineel! Ben je op zoek naar andere grappige wenskaarten? Bekijk dan zeker eens de kaarten in de collecties: Blije wolkjes .