Bezorginformatie

Alle kaarten en cadeaus worden met veel zorg en liefde door ons verpakt en bezorgd.
Hieronder vind je alle informatie over de bezorging van jouw verrassing.

Actuele bezorginformatie omtrent het Coronavirus

Het coronavirus raakt ons allemaal en daardoor verandert er veel om ons heen. Bij Hallmark vinden wij het heel belangrijk dat iedereen zijn lieve wens of #hartonderderiem kan delen en kan blijven versturen. Daarom blijven we kaarten leveren en op tijd bezorgen! We doen elke dag onze uiterste best jouw bestelling zo snel mogelijk en volgens de RIVM-richtlijnen bij de ontvanger te bezorgen.

Het postnetwerk in België en Nederland draait normaal en onze capaciteit om kaarten te versturen is ruim voldoende. We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw wenskaart veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 18:00 uur een kaart bestelt, wordt deze in principe de volgende dag bezorgd.

Ons is verzekerd dat het sturen van een kaart en pakket veilig gebeurt. Het virus overleeft geen 24 uur op papier of karton. Wil je 100% veilig zijn, kun je je post 24 uur in quarantaine leggen voordat je het opent.

Levertijd cadeaus
Omdat er zoveel lieve attenties worden verstuurd, is het momenteel erg druk en is het mogelijk dat bestellingen later geleverd worden dan de verwachte bezorgdatum. Over het algemeen zien we dat sommige cadeaus 2 tot 4 dagen later bezorgd worden. We evalueren de situatie voortdurend, in samenwerking met onze logistieke partners. Het kan voorkomen dat de traceer informatie onjuist is, nog niet is geupdate of een pakket later dan verwacht wordt bezorgd. Zodra je bestelling bij PostNL is aangeleverd, ontvang je een mail met de track&trace van PostNL. Houdt daarna via de link de status in de gaten. Ook kun je hier de meest recente ontwikkelingen en bezorginformatie vanuit PostNL of bpost bekijken.

Ziekenhuis bezorging
We begrijpen hoe belangrijk het is dat de mensen in het ziekenhuis een hart onder de riem krijgen. Wij doen dan ook ons uiterste best om je post te leveren. Door de COVID-19 maatregelen kan het zijn dat de levering aan ziekenhuizen wordt bemoeilijkt en vertraging oploopt. Dit geldt voornamelijk voor cadeaus die worden verstuurd via de pakketpost.

Bloemen en ballonnen
In verband met de drukte kunnen wij helaas niet volledig garanderen dat bloemen en ballonnen op tijd worden geleverd. Het kan ook voor komen dat bepaalde producten tijdelijk uit voorraad zijn. Wij doen ons uiterste best om ons productassortiment weer zo snel mogelijk aan te vullen en bestellingen snel en veilig bij de ontvanger te bezorgen.

Als de capaciteit op ballonnen en bloemen vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst. Wil je zeker weten dat je cadeau snel wordt bezorgd? Dan raden we je aan voor een brievenbus cadeau of bijvoorbeeld chocolade te gaan.

Op welke dag wil je jouw verrassing laten bezorgen?

We bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag al onze verrassingen. Je kunt ruim van te voren al je verrassingen klaar zetten. Je profiteert dan van voordeligere tarieven. Laatste moment bestellen? Kijk in onderstaand overzicht wanneer je uiterlijk moet bestellen.

Maandag tot en met vrijdag

Zaterdag

Zondag

Welke verrassing wil je versturen?

Een kaart

Een houten kaart

Een chocolade kaart

Een cadeau dat door de brievenbus past

Een cadeau dat niet door de brievenbus past

Een boeket bloemen

Maak je verrassing vandaag!