1. Home
  2. Informatie
  3. Bezorginformatie
Toon alles

Bezorginformatie

Alle kaarten en cadeaus worden met veel zorg en liefde door ons verpakt en bezorgd.
Hieronder vind je alle informatie over de bezorging van jouw verrassing.

Actuele bezorginformatie

Bij Hallmark vinden wij het natuurlijk heel belangrijk dat iedereen zijn lieve wens of #hartonderderiem kan delen en kan blijven versturen. Hieronder vind je meer informatie over de bezorging van onze kaarten en cadeaus.

Wij doen er alles aan om jouw bestelling op de gekozen bezorgdatum te leveren. Vanwege de drukte bij PostNL en Packs kan je bestelling langer onderweg zijn. Wij versturen je bestelling 1 dag voor de gekozen bezorgdatum. Tip! Vervroeg je bezorgdatum.

Kaarten;
Het postnetwerk in België en Nederland draait normaal en onze capaciteit om kaarten te versturen is ruim voldoende. We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw wenskaart veilig en op tijd te bezorgen.
  • Kaarten voor 18:00 uur besteld, worden morgen bezorgd;
  • Kaarten na 18:00 uur besteld, worden een dag later bezorgd;
  • Kaarten kunnen in het weekend helaas niet bezorgd worden.

Cadeaus;
Omdat er zoveel lieve attenties worden verstuurd, is het momenteel erg druk. We adviseren daarom om een vroegere bezorgdatum te kiezen.
  • De eerst mogelijke bezorgdatum voor cadeaus wordt aangegeven in het bestelproces. Het kan voorkomen dat sommige producten momenteel niet leverbaar zijn;
  • Cadeaus kunnen in het weekend helaas niet bezorgd worden;
Zodra je bestelling bij PostNL is aangeleverd, ontvang je een mail met de track&trace van PostNL. Houdt daarna via de link de status in de gaten. Ook kun je hier de meest recente ontwikkelingen en bezorginformatie vanuit PostNL of bpost bekijken.

Op welke dag wil je jouw verrassing laten bezorgen?

We bezorgen van maandag tot en met zaterdag al onze verrassingen. Je kunt ruim van te voren al je verrassingen klaar zetten. Je profiteert dan van voordeligere tarieven. Laatste moment bestellen? Kijk in onderstaand overzicht wanneer je uiterlijk moet bestellen.

Maandag tot en met vrijdag

Zaterdag

Zondag

Welke verrassing wil je versturen?

Een kaart

Een houten kaart

Een chocolade kaart

Een cadeau dat door de brievenbus past

Een cadeau dat niet door de brievenbus past

Een boeket bloemen

Maak je verrassing vandaag!