Snoopy kaarten

Ooit begon Snoopy samen met Woodstock en zijn andere vriendjes als Amerikaanse stripreeks ‘Peanuts’, maar al sinds de jaren ’60 zijn ze ook op Hallmark-wenskaarten te bewonderen.

 

Kaarten per pagina:

Hallmark heeft een grote collectie Snoopy-wenskaarten, die altijd leuk zijn om te sturen en om te ontvangen!

Stuur een kaartje in 4 eenvoudige stappen!

Exclusief bij Hallmark kun je jouw eigen Snoopy-wenskaarten online maken en per post laten versturen. Hoe? Kies je favoriete Snoopy-kaart en schrijf een persoonlijke tekst in verschillende kleuren en lettertypes. Daarna kun je jouw Snoopy-kaart online adresseren door één of meerdere adressen in te vullen of te selecteren uit je Hallmark-adresboek. Als laatste kun je de kaart veilig online betalen m.b.v. je vertrouwde pc-banking of je kredietkaart. Wij versturen je kaart per post; vandaag voor 21.00 uur gemaakt = morgen in de brievenbus van je ontvangers! Eventueel kun je ook een latere verzenddatum selecteren, wij versturen je kaart op de door jou gekozen dag.

Wil je iemand groots verrassen? Stuur je Snoopy-kaart in XL-formaat!

De wenskaarten van Snoopy en Woodstock zijn van de gekende Hallmark-kwaliteit en worden in bijpassende enveloppen verstuurd. Het is ook mogelijk om een setje van je online gemaakte Snoopy-kaarten naar je thuisadres te laten sturen. Dan ontvang je een pakketje met je Snoopy-wenskaarten en bijpassende enveloppen. Ideaal wanneer je jouw Snoopy-kaarten liever met de hand schrijft of zelf afgeeft. Wil je iemand écht verrassen? Stuur dan je Snoopy-kaart in XL-formaat en zorg voor de allerleukste post in de brievenbus! Ben je op zoek naar andere kaarten? Bekijk dan zeker eens de wenskaarten in de collectie: Disney .