Vaderdag 2019

19 maart Vaderdag!

ALLES VOOR JOUW SUPERHELD!

Kaarten voor de beste vaders

Waarom bestellen bij Hallmark

De allerbeste kwaliteit
9,3 klanttevredenheid
Creatieve designs

Alles over de bezorging

Bestel je verrassing op tijd

Maak er dit jaar een hele speciale Vaderdag 2019 van!

Vaderdag 2019 staat alweer bijna voor de deur. Het perfecte moment om alle superhelden te bedanken voor alles wat ze doen. Is jouw papa een echte superheld en de allerbeste? En ben jij ook zo trots op je opa? Bezorg jouw papa of opa op 19 maart dan een dag vol verrassingen met Hallmark. Verras jouw papa, opa of schoonvader met een zelfgemaakte vaderdagkaart of laat jouw papa extra stralen met één van onze stoere, mooie of lekkere vaderdagcadeaus. Bij Hallmark maak en verstuur je jouw wenskaart en cadeau eenvoudig online. Ben je bang om Vaderdag te vergeten? Zet je kaart dan nu alvast klaar en kies de datum waarop we jouw verrassing moeten bezorgen. Als dat niet handig is ;).

Stoere vaderdagkaarten voor iedere papa

Een kaart voor zijn eerste Vaderdag, de grappigste papa, de leukste schoonvader of je liefste opa. Wat je ook zoekt, je vind altijd de juiste kaart. Hoe ga jij jouw papa verrassen op 19 maart? Wordt het dit jaar een ontbijtje op bed met een grappige kaart? Of laat jij een leuk cadeau thuisbezorgen om je vader mee te verrassen? Wil je groots uitpakken voor jouw vader, stuur dan een leuk cadeau mee om hem eens extra te verrassen. Als je een cadeau verstuurt dan krijg je de kaart van ons cadeau. Van leuke ballonnen tot aan biergeschenken en van heerlijke parfums tot aan overheerlijke chocolade verrassingen. Je vindt altijd een leuk vaderdagcadeau. Voor elke soort vader hebben we de juiste kaart én een passend cadeau. Is jouw papa een echte chocoholic? Dan zit je bij ons goed. Met ons ruime assortiment chocolade van Leonidas, Godiva of Tony Chocolonely, wordt dat hoe dan ook smullen! Nog een lief kaartje erbij en voilà.. als dat geen bijzondere dag wordt!

Vaderdag tips voor een onvergetelijke dag

Om jouw vader extra te verwennen dit jaar en er een supergeslaagde dag van te maken, hebben we een heleboel Vaderdag tips en leuke Vaderdag ideeën voor je verzameld. Natuurlijk hebben we onze ruime collectie vaderdagkaarten en vaderdagcadeaus, maar we hebben ook een inspiratie pagina speciaal voor Vaderdag 2019 gemaakt! Hier vind je heel veel leuke én handige tips voor de ideale Vaderdag tekst. Het schrijven van de ideale tekst is niet iedereens sterkste punt en daarom hebben wij een aantal kant-en-klare teksten voor Vaderdag opgeschreven. Ga vlug aan de slag om jouw bijzondere papa te laten weten hoeveel hij voor je betekent.

Laat jouw Vaderdag verrassing bezorgen

Dus wil jij jouw vader verrassen? Bestel dan direct jouw vaderdagkaart of vaderdagcadeau online. Dan bezorgen de postbodes jouw verrassing op de dag die jij kiest! Een leuke verrassing die deze Vaderdag extra feestelijk maakt.