1. Home
  2. Cadeau
  3. Fruitmanden

Fruitmanden

6 resultaten
Fruitmand Cadeaubox Middel Fruitmand Cadeaubox Middel
Fruitmand Cadeaubox Middel
22.99
Fruitmand Cadeaubox Groot Fruitmand Cadeaubox Groot
Fruitmand Cadeaubox Groot
29.99
Fruitmand Cadeaubox met Fruitsap Fruitmand Cadeaubox met Fruitsap
Fruitmand Cadeaubox met Fruitsap
19.99
Fruitmand Cadeaubox Klein Fruitmand Cadeaubox Klein
Fruitmand Cadeaubox Klein
17.99
Fruitmand Cadeaubox met Fruitsap en Notenmix Fruitmand Cadeaubox met Fruitsap en Notenmix
Fruitmand Cadeaubox met Fruitsap en Notenmix
36.99
Fruitmand Cadeaubox met Bananenchips Fruitmand Cadeaubox met Bananenchips
Fruitmand Cadeaubox met Bananenchips
32.99

Fruitmanden

Fruitmand bestellen

Een fruitmand is het perfecte cadeau om iemand te verrassen en te verwennen. Onze fruitmanden zijn niet alleen gevuld met heel veel vitamines, maar ze zien er ook super kleurrijk uit. Met een fruitmand van Hallmark bezorg je iemand een dosis gezondheid, en dat gun je iedereen toch?! De fruitmanden zijn te bestellen in verschillende formaten en daarom is er altijd wel één voor elke gelegenheid.  

Fruitmand beterschap

Ken je iemand die ziek is? Dan wil je natuurlijk dat diegene zo snel mogelijk beter wordt. Met een fruitmand cadeaubox vol vitamines kun je hier ook een beetje aan bijdragen. Fruitmanden zijn tenslotte hét cadeau om iemand beterschap te wensen. Daarnaast is een beterschap fruitmand een liefdevol gebaar om iemand op te vrolijken en om te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Een fruitmand voor alle gelegenheden

Naast dat een fruitmand een typisch beterschap cadeau is, zijn er natuurlijk ook heel veel andere gelegenheden om dit vrolijke vitaminecadeau te versturen. Zo kun je bijvoorbeeld een fruitmand kopen voor iemand met een bijzondere sportprestatie. Of misschien is er binnenkort iemand jarig die gek is op fruit! Een fruitmand sturen kan natuurlijk ook gewoon zomaar, om even te laten weten hoe blij je met iemand bent.   

Een kaart en fruitmand versturen

Kies naast zo’n hippe fruitmand ook een leuk kaartje uit om mee te versturen, zoals een beterschapskaart of een denken aan kaart bijvoorbeeld. Schrijf in de kaart waarom diegene deze verrukkelijke vitamineboost verdient. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van de kaart? Bekijk dan eens onze inspiratieteksten. Hier vind je voor iedere gelegenheid wat teksten die je kunnen inspireren bij het schrijven van jouw persoonlijke boodschap.

Fruitmanden bestellen en bezorgen

Vul jij het bezorgadres in? Dan kunnen wij de fruitmand laten bezorgen op het juiste adres. Je hoeft nu alleen nog even de bezorgdatum te selecteren. Wij gaan dan de fruitmand maken en de fruitmand bezorgen op de door jou gekozen datum. Wie geef jij een fruitmand cadeau?

; ;