Verjaardagskaarten

Binnenkort iemand jarig? Verras de jarige met écht leuke verjaardagspost en verstuur de perfecte kaart voor iedere verjaardag. Wie bezorg jij een feestje in de brievenbus?

Extra bijzondere kaarten!

Alle cadeaus zijn altijd inclusief kaart!

Alle cadeaus zijn altijd inclusief kaart!

Feest in de brievenbus!

Wereldwijd verrast Hallmark al meer dan 100 jaar dagelijks vele jarigen. Bezorg de jarigen in jouw omgeving een fantastische dag en stuur hen een Hallmark-verjaardagskaart! Bij Hallmark vind je online een zeer ruime collectie met feestelijke verjaardagskaarten om iemand persoonlijk te feliciteren.

Zet je verjaardagskaarten alvast klaar

Zeker weten dat je verjaardagsverrassing op tijd verstuurd wordt? Zet je verjaardagskaart nu alvast klaar en wij versturen deze op de door jou gewenste dag naar de jarige. Kies zelf de verstuurdatum van je kaart en wij regelen de rest!

Nooit meer een verjaardag vergeten?

Hallmark herinnert je graag aan alle belangrijke aankomende momenten. Wij helpen je attent te zijn, hoe druk je het ook hebt! Ga naar ‘mijn account’, voeg daar al je verjaardagen toe en je krijgt automatisch een feestelijk seintje. Maar ook als je een verjaardag bent vergetenkan je bij Hallmark terecht. Bekijk de speciale te laat verjaardagskaarten.

Stuur nu een verjaardagskaart

Jouw verjaardagskaart voor 18.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd. Maak het feest compleet en stuur ook een cadeautje mee met je wenskaart. Met Hallmark zorg je voor een feestje in de brievenbus!

Wil je een voorraad van je lievelingskaart thuis ontvangen? Bestel een set van 10 stuks en laat deze in een pakketje thuis bezorgen. Zo heb je altijd een mooie verjaardagskaart in huis.