Beterschapskaarten maken en versturen

Het lijkt zo gewoon, maar gezondheid is het belangrijkste wat er is.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Beterschapskaart - Zo-sterk-al-een-dino
Bekijk kaart
3,15
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Beterschapskaart - Frozen-groetjes-voor-jou
Bekijk kaart
3,15
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Ik wens je… heel veel beterschap!

Soms krijgen we een tegenslag en zijn we ziek. Een griepje, iets gebroken, een operatie of slecht nieuws gekregen? Door elkaar te steunen als het even niet zo goed gaat, maken we de wereld een stukje mooier. Wil jij iemand van harte beterschap wensen? Hier vind je vele beterschapskaarten die met veel zorg en liefde zijn samengesteld om de zieke op te vrolijken. Soms kan het lastig zijn om de juiste beterschapskaart uit te zoeken. Wij helpen je graag met onze collectie voor mannen, vrouwen en kinderen. Wil je jouw beterschap wensen snel versturen? Maak je kaart op werkdagen voor 21.00 uur en laat hem morgen nog bij de zieke bezorgen!

Extra speciale beterschapskaarten

Wil je de pijn van de zieke even verzachten? Laat hem of haar weten dat je aan hen denkt door een opbeurende beterschapskaart te sturen. Maak je kaart gemakkelijk online en laat deze per post versturen. Naast de klassieke beterschap wensen hebben we ook kaarten voor beterschap en sterkte maar ook kaartjes voor een operatie. De zieke een groot hart onder de riem steken? Stuur je favoriete kaart dan in XL of XXL formaat.

Inspiratie voor jouw beterschapswens

Een lieve groet, doet goed. Maar hoe vind je de juiste woorden om iemand beterschap te wensen? Dat is soms lastig, want je wil dat jouw kaart in de smaak valt bij de ontvanger. Op onze inspiratiepagina helpen we je graag met al jouw beterschap wensen. Je kunt hier onder andere tips en ook kant-en-klare teksten vinden.

De zieke extra opfleuren?

Je kunt met jouw kaartje een cadeau mee sturen om iemand te troosten, moed te geven of om iemand op te fleuren. Stuur een prachtige bos bloemen vers van de veiling om iemand op te fleuren. Of stuur een toffe heliumballon die je aan het bed kunt hangen. Jouw beterschap wens vliegt dan zo de kamer in bij het openen van de doos. En bij al onze cadeaus krijg je de kaart van ons cadeau, want juist die persoonlijke noot zorgt voor een glimlach. Ga nu aan de slag en laat jouw verrassing versturen als pleister op de wonden!