Maak je kerstwens onvergetelijk met een cadeau!

Een kerstkaart is een donatie waard

KWF Donatie

Deze kerst steunen we Stichting tegen Kanker en doneren wij wederom een deel van de verkoopopbrengsten van onze kerstkaarten. Stuur daarom ook dit jaar je kerstkaarten bij Hallmark zodat we samen weer zo’n prachtige donatie kunnen doen, want ook jouw kerstkaart is een donatie waard!

KWF STK

De leukste kerstkaarten maak en verstuur je bij Hallmark

De allermooiste kerstkaarten maak je natuurlijk online bij Hallmark. Wij helpen je graag om je kerstgevoel met jouw vrienden en familieleden te delen. Want wat is er nou leuker dan een kerstkaart met lieve kerstgroet te ontvangen van iemand die veel voor je betekent? Binnen ons brede assortiment kerstkaarten uit de vele populaire en exclusieve collecties vind je altijd de kerstkaart die je zoekt. Van hippe kerstkaarten tot klassieke kerstkaarten of onze allernieuwste houtenkaarten, je vindt ze allemaal. Heb je de kerstkaart gevonden die je wilt versturen? Dan hoef je alleen nog aan te geven wie de ontvangers zijn en wanneer je de kaarten wilt laten bezorgen. Of het nu gaat om één ontvanger of verschillende ontvangers in één keer. Wij regelen de rest. Kerstkaarten versturen was nog nooit zo gemakkelijk!

Maak je kerstkaarten eenvoudig extra persoonlijk

Een kerstkaart maken is simpel en leuk, maar een lieve persoonlijke kerstgroet maakt je kerstkaarten extra bijzonder. Wil je graag originele kerstkaarten maken? Ontwerp dan je unieke kerstkaart met eigen foto, lettertype en kleur naar keuze. Een kerstkaart met een leuke foto van je gezin of je huisdier, maakt je kaart al heel speciaal. Met onze leuke decoraties voeg je eenvoudig wat meer kerstsfeer toe aan je foto’s. Voor een grappig effect kun je zelfs een kerstmuts of rendiergewei bij je hond of kat opzetten! Zo maak je heel eenvoudig de meest bijzondere en originele kerstkaarten.

Verrassen met een kerstcadeau bij je kerstkaart

Wil je echt groots uitpakken tijdens de feestdagen? Verstuur dan een leuk kerstcadeau mee met je kerstkaart en bezorg iemand een fantastisch kerstgevoel. Verras eens iemand met een prachtig kerstboeket, een heerlijk beautypakket of een doos luxe bonbons. Wanneer je bij Hallmark een kerstcadeau verstuurt, is je kerstkaart altijd bij de prijs inbegrepen, want die persoonlijke noot zorgt voor een glimlach. Je kerstcadeau wordt bovendien feestelijk verpakt en samen met je kerstkaart door de postbode met liefde bij de ontvanger afgeleverd. Ga aan de slag en zet jouw kerstverrassing alvast klaar!

Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat graag voor je klaar!