1. Home
  2. Kerstkaarten
  3. Houten kaarten

Alle kerstkaarten - Houten kerstkaarten

Ga jij dit jaar voor de stijlvolste kerstkaart van het jaar? Verras iemand dan met een houten kerstkaart!

Filter op categorie

Houten kerstkaarten

Combineer de warme uitstraling met een van onze designs of personaliseer je eigen houten kerstkaart met een foto naar keuze. Een kerstkaart krijgen was nog nooit zo leuk! Deze speciale kaarten zijn gemaakt van echt hout en gegarandeerd een sfeervolle aanvulling in het kerstinterieur van de ontvanger. Wil je toch graag een andere kerstkaart versturen? Geen probleem! We hebben hippe kerstkaarten, grappige kerstkaarten en nog veel meer!

Ga voor sfeer met een kerstkaart van hout

Tijdens Kerstmis draait het om gezelligheid en sfeer. Samen genieten van een heerlijk kerstdiner en met zijn allen rondom de kerstboom cadeaus uitpakken. En natuurlijk staat het hele huis vol met kerstdecoraties. Een kerstkaart van hout past hier perfect bij en mag zeker gezien worden. Daarom krijg je er van ons een standaard bij zodat de ontvanger hem een mooi plekje kan geven. De houten kerstkaart zelf is gemaakt van 70% gerecycled materiaal en gaat door zijn duurzame materiaal lang mee. Een mooie reden om hem nog net even wat langer te laten staan. Helemaal als je er eentje samenstelt met de mooiste kerstboodschap. Of ga je toch voor een houten kerstkaart met een persoonlijke foto? De keuze is helemaal aan jou.

Verstuur je houten kerstkaart online

Bij Hallmark vind je de leukste kerstkaarten om jouw persoonlijke kerstboodschap over te brengen. Onze houten kerstkaarten versturen we naar ieder gewenst adres in België. Wist je dat je bij ons ook de gewenste bezorgdatum kunt kiezen? Zo bestel je dus bijvoorbeeld nu je houten kerstkaart en kan je deze op een datum naar keuze in december laten bezorgen. Handig toch? Dus ga jij deze kerst ook voor de leukste kerstkaart? Verras dan iemand met een kerstkaart van hout en geef deze Kerstmis een extra sfeervol tintje.