De favoriete cadeautjes van de Kerstman

Alle cadeaus worden feestelijk verpakt!

icon strik

Alle cadeaus zijn inclusief kaart!

icon-envelope

Een liefdevolle Kerst met Hallmark Kerstcadeaus

De leukste tijd van het jaar is aangebroken. Een tijd vol liefde, gezellig samen zijn, lekker eten en kerstcadeautjes natuurlijk! Verwarm deze Kerst je dierbare met een liefdevolle Hallmark-kerstkaart en bijpassend kerstgeschenk. Wij zijn al maanden bezig om de allerleukste producten te selecteren zodat we jou kunnen voorzien van de leukste kerstcadeau tips. Je vind hier een grote collectie kerstgeschenken speciaal voor de feestdagen. Onze presentjes verhogen de feestvreugde gegarandeerd en bieden de mogelijkheid om jouw kerstgroet op een bijzondere manier over te brengen. Bekijk de collectie en doe inspiratie op voor jouw familie en vrienden. Verras bijvoorbeeld met onze favorieten! Een prachtige bos bloemen of overheerlijke chocolade.

Een cadeau per post voor nog meer kerstvreugde

It’s Christmas time! Dat betekent ook dat de drukke decemberdagen zijn aangebroken. Hallmark helpt je graag om al je dierbaren op tijd een leuke kerstkaart en bijpassend cadeau te sturen. Via de website kun je heel gemakkelijk een prachtig kerstcadeautje bestellen en versturen. Leonidas chocolade, luxe wijnen, Rituals beautypakketten, parfums en kerstdecoratie. Genoeg kerstcadeau ideeën voor iedere ontvanger. Onze producten worden per post verstuurd waardoor je dierbaren direct een glimlach op hun gezicht krijgen bij het zien van hun brievenbus. Laat je dierbaren weten dat je deze Kerst aan ze denkt en stuur een kerstverrassing per post.

Bestel al je kerstverrassingen gemakkelijk bij Hallmark

Komt Kerst al snel dichtbij maar wil je nu alvast je bestelling klaarzetten? Dat is geen enkel probleem! Bij Hallmark kun je een kerstkaart met kado bestellen en tot een jaar vooruit plannen. Wij versturen jouw bestelling op de geplande datum zodat je zeker weet dat de verrassing op tijd bij je dierbare aankomt. Wil je dat jouw geschenk vandaag al verstuurd word? Dan kun je tot 22:00 een kerstcadeau online bestellen. Een perfecte kerst begint bij Hallmark! Naast de leukste kerstgeschenken hebben wij ook heel veel andere verrassingen voor allerlei momenten. Waar wacht je nog op? Verras je familie en vrienden nu met speciale post.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat graag voor je klaar!