Filter Sorteer
Resultaten: 14

Het is weer zover, Moederdag!

De dag om je mama, schoonmoeder, oma of een andere lieve moeder eens in het zonnetje te zetten! Want zeg nu zelf, elke moeder verdient het om wat extra liefde te krijgen. Hoe spreek jij je waardering tegenover jouw eigen mama uit? Om jouw mama dit jaar net even op een andere manier te verrassen kan een Moederdag ballon een leuk idee zijn! Een zwevende verrassing vliegt zo de doos uit, met een lieve Moederdag kaart met een persoonlijke tekst aan de onderkant. Een vrolijk roze gekleurde ballon met de tekst “Thanks, mom” voor het bedanken dat ze zo’n fantastische mama is of ga je bijvoorbeeld voor een tros ballonnen? Hierin worden drie vrolijke hartjesballonnen gecombineerd in één tros. Liever een ander soort ballon? Bekijk al onze ballonnen.

Een Moederdag ballon online bestellen

Een origineel cadeau zoeken voor Moederdag kan nog een moeilijke opdracht zijn. Gelukkig heb je bij Hallmark.be meer dan genoeg leuke én unieke Moederdag cadeaus die je mama hoe dan ook aan het lachen maken! Wie is de allerbeste mama en verdient een leuke verrassing op Moederdag? Zorg voor de ultieme Moederdag met een grote heliumballon Moederdag van Hallmark. Er zijn diverse modellen, van hartjesvormen tot ronde ballonnen, met verschillende prints, teksten en tekeningen. Laat jouw moeder weten dat je haar de beste mama vindt met de ballon Moederdag “Best mom ever”.

Een onvergetelijke Moederdag begint met een ballon!

Een Moederdag ballon bestellen? Dat kan snel en eenvoudig! Kies de ballon Moederdag naar keuze en zoek een leuke Moederdag wenskaart uit. Elke ballon is inclusief wenskaart naar keuze, de lieve tekst maakt de verrassing immers af. De moeders kunnen extra lang nagenieten van Moederdag, aangezien een Moederdag ballon 10 dagen zweefgarantie heeft! Verras de allerbeste mama van de hele wereld op een originele manier met een Moederdag ballon. De ballon Moederdag wordt met jouw kaart afgeleverd in een grote doos. Welke mama laat jij stralen met een lieve Moederdag ballon? Op zoek naar een ander Moederdag cadeau? Kijk ook eens bij onze gepersonaliseerde Moederdag cadeaus.