13 resultaten
Ballon Best Mom Ever Ballon Best Mom Ever
Ballon Best Mom Ever
13.99
Ballon Veel Liefs Ballon Veel Liefs
Ballon Veel Liefs
13.99
Ballontros Dikke Knuffel Ballontros Dikke Knuffel
Ballontros Dikke Knuffel
22.99
Ballon Hondje Met Hartjes en Bloemen Eco Ballon Hondje Met Hartjes en Bloemen Eco
Ballon Hondje Met Hartjes en Bloemen Eco
13.99
Ballon Dikke Knuffel Eco Ballon Dikke Knuffel Eco
Ballon Dikke Knuffel Eco
13.99
Ballon Je Bent Een Topper Eco Ballon Je Bent Een Topper Eco
Ballon Je Bent Een Topper Eco
13.99
Ballon Beste Moeder Eco Ballon Beste Moeder Eco
Ballon Beste Moeder Eco
13.99
Ballon Hugs and Kisses Ballon Hugs and Kisses
Ballon Hugs and Kisses
13.99
Ballon Hart Emoji Zo Blij met Jou Ballon Hart Emoji Zo Blij met Jou
Ballon Hart Emoji Zo Blij met Jou
13.99
Ballon Liefste Vrolijkste Leukste Moeder Ballon Liefste Vrolijkste Leukste Moeder
Ballon Liefste Vrolijkste Leukste Moeder
13.99
Populair Ballon Lief Beertje Ballon Lief Beertje
Ballon Lief Beertje
13.99
Ballon Emoji Kusjes Ballon Emoji Kusjes
Ballon Emoji Kusjes
13.99
Ballon XL dikke zoen Ballon XL dikke zoen
Ballon XL dikke zoen
17.99

Het is weer zover, Moederdag!

De dag om je mama, schoonmoeder, oma of een andere lieve moeder eens in het zonnetje te zetten! Want zeg nu zelf, elke moeder verdient het om wat extra liefde te krijgen. Hoe spreek jij je waardering tegenover jouw eigen mama uit? Om jouw mama dit jaar net even op een andere manier te verrassen kan een Moederdag ballon een leuk idee zijn! Een zwevende verrassing vliegt zo de doos uit, met een lieve Moederdag kaart met een persoonlijke tekst aan de onderkant. Een vrolijk roze gekleurde ballon met de tekst “Thanks, mom” voor het bedanken dat ze zo’n fantastische mama is of ga je bijvoorbeeld voor een tros ballonnen? Hierin worden drie vrolijke hartjesballonnen gecombineerd in één tros. Liever een ander soort ballon? Bekijk dan ons assortiment en verstuur een ballon om echt uit te pakken!

Een Moederdag ballon online bestellen

Een origineel cadeau zoeken voor Moederdag kan nog een moeilijke opdracht zijn. Gelukkig heb je bij Hallmark.be meer dan genoeg leuke én unieke Moederdag cadeaus die je mama hoe dan ook aan het lachen maken! Wie is de allerbeste mama en verdient een leuke verrassing op Moederdag? Zorg voor de ultieme Moederdag met een grote heliumballon Moederdag van Hallmark. Er zijn diverse modellen, van hartjesvormen tot ronde ballonnen, met verschillende prints, teksten en tekeningen. Laat jouw moeder weten dat je haar de beste mama vindt met de ballon Moederdag “Best mom ever”.

Een onvergetelijke Moederdag begint met een ballon!

Een Moederdag ballon bestellen? Dat kan snel en eenvoudig! Kies de ballon Moederdag naar keuze en zoek een leuke Moederdag wenskaart uit. Elke ballon is inclusief wenskaart naar keuze, de lieve tekst maakt de verrassing immers af. De moeders kunnen extra lang nagenieten van Moederdag, aangezien een Moederdag ballon 10 dagen zweefgarantie heeft! Verras de allerbeste mama van de hele wereld op een originele manier met een Moederdag ballon. De ballon Moederdag wordt met jouw kaart afgeleverd in een grote doos. Welke mama laat jij stralen met een lieve Moederdag ballon? Op zoek naar een ander Moederdag cadeau? Kijk ook eens op onze =Moederdag pagina.