Wenskaarten

Voor alle grote en kleine momenten, maar ook voor onverwachte en zomaar momenten. Wat de reden ook is wij hebben voor elk moment de gepaste kaart. Aan wie denk jij vandaag?

Ma-vrij voor 22.00 besteld = morgen bezorgd Meer dan 10.000 originele kaarten 9 klanttevredenheid

Populaire momenten

Leuke foto gemaakt? Verstuur 'm als fotokaart!

Kaarten maken met je leukste foto? Maak online je eigen
unieke fotokaart die je per post laat versturen.
Een fotokaart maken is uniek, persoonlijk en super leuk!

Verstuur je unieke fotokaart

Populaire collecties

Online betalen

Betalen is 100% veilig bij Hallmark. Dat vinden wij erg belangrijk. Je kunt uit diverse betaalmethoden kiezen zoals; BanContact, Mastercard en Visa.

  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Goede service

Heb je vragen of hulp nodig? Wij staan voor je klaar! Bekijk onze FAQ, vul het online klantenserviceformulier in of bel ons op 03 680 72 51 .

Veelgestelde vragen

Online wenskaarten maken en versturen per post

Je eigen wenskaart online maken? Dan moet je bij Hallmark zijn! Bij ons maak je de leukste en allermooiste kaarten eenvoudig zelf online. In onze uitgebreide collectie met duizenden wenskaarten voor ieder moment vind je altijd de perfecte kaart. Maar je kunt natuurlijk ook zelf verjaardagskaarten of felicitatie kaarten maken met een persoonlijke foto of afbeelding naar keuze. Kies een foto, voeg een persoonlijke tekst toe en maak de kaart compleet met decoratie. Vandaag nog je kaarten versturen? Geen probleem! Als jij je wenskaart voor 22u00 maakt zorgen wij dat hij de volgende morgen al wordt bezorgd. Liever een ander moment? Selecteer dan het moment dat jij wilt en dan zorgen wij dat jouw kaartje mooi op tijd in de brievenbus valt. .

Wenskaarten versturen voor elke gelegenheid

Een verjaardagskaart, communie kaart, geboortekaartjes, uitnodigingen of zomaar een kaartje? Bij Hallmark.be verstuur je wenskaarten voor iedere gelegenheid. Voor de grote momenten, maar ook voor de kleine en onverwachte momenten. Want wat is er nu leuker dan iemand te verrassen met een persoonlijk kaartje? De mogelijkheden zijn dan ook bijna oneindig. Snel die leuke foto op een kaartje zetten, een originele vaderdagkaart versturen of snel een verjaardagkaartje kiezen uit onze collectie, je regelt het waar en wanneer jij wilt.

Zomaar iemand verrassen? Stuur een kaartje!

We staan er vaak niet altijd bij stil, maar de tijd vliegt voorbij en voor je het weet heb je al een tijdje niets meer gehoord van je lieve nicht of heb je je beste vriendin al een tijdje niet gezien. Tijd voor een verrassing met een mooie boodschap. Onze collectie zomaar kaarten is dan ook één van de favoriete collecties van onze klanten. Zomaar kaarten kun je altijd sturen, wat de reden ook is. Omdat je aan iemand denkt, iemand de groetjes wil doen of een leuke of moeilijke gebeurtenis met iemand wil delen. Jouw kaart is een blijvende herinnering, die je oneindig lang kunt bewaren. Een lieve groet in de brievenbus doet iedereen goed!

Wenskaarten sturen was nog nooit zo eenvoudig

Hallmark biedt enorm veel mogelijkheden om wenskaarten te sturen. Je kunt je kaarten rechtstreeks naar de ontvangers laten sturen, maar je kunt ook een setje kaartjes bij jou thuis laten bezorgen. Online wenskaarten versturen per post is dan ook supergemakkelijk en in een paar klikken geregeld. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor kaarten en postzegels, maar regelt het gewoon online vanaf jouw zetel. Bovendien hoef je niet meer naar de brievenbus. En met de Hallmark app verstuur je altijd en overal snel een kaartje. Even snel een wenskaart versturen terwijl je in de trein zit of nog lekker lui in bed ligt? Het kan allemaal. Ga dus direct aan de slag en maak en verstuur je wenskaarten vandaag nog!