1. Home
  2. Alle wenskaarten
  3. Succes / Goed gedaan

Succes / Goed gedaan kaarten

Wil je iemand op een originele manier succes wensen? Of iemand feliciteren met zijn of haar geweldige prestatie? De leukste kaarten kun je online zelf maken en per post laten versturen.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Succes / Goed gedaan kaart - ik-geloof-in-jou
Bekijk kaart
2,95
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Succes / Goed gedaan kaart - disney-prinses-kaart-verjaardag-gefeliciteerd-belle
Bekijk kaart
3,15
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Het is heel leuk om ze online te maken met unieke lettertypes en decoraties en het is nóg leuker om een echte succes kaart te ontvangen. Als je jouw kaart met gelukwensen of felicitaties vandaag voor 21.00 uur maakt, dan zit ze morgen al in de brievenbus van je ontvanger. Bezorg snel iemand écht leuke post!

Kwaliteit en betrouwbaarheid, daar staan we voor.

Je kunt heel eenvoudig je kaart online maken en per post laten versturen. Kies je favoriete kaart uit de uitgebreide collectie ‘Succes / Goed gedaan’, schrijf een tekstje en personaliseer je kaart met de leukste decoraties en lettertypes. Je kunt vervolgens je kaart adresseren en Hallmark verstuurt jouw kaart per post. De kaarten zijn van de allerbeste Hallmark-kwaliteit en ze worden in een bijpassende enveloppe verzonden naar je ontvanger(s). De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is 100% betrouwbaar.

Zet je kaarten reeds klaar voor verzending.

Je vrienden stressen voor hun moeilijke examens, je zus is nerveus voor haar eerste werkdag en je nonkel hoopt om zijn motorrijbewijs eindelijk te behalen. Het is vaak best moeilijk om al de data te onthouden. Je kunt bij Hallmark ook een latere verzenddatum opgeven en dan gaan wij op de door jou gekozen datum graag naar de post om jouw kaart te versturen. Zet je kaart dus nu al klaar voor verzending, zo ben je zeker dat je niets vergeet! Kan iemand écht alle succes gebruiken? Je kunt je kaart ook in XL-formaat laten sturen. Bekijk onze Succes kaarten , Veel geluk kaarten of Goed gedaan kaarten.