Sprookjesboom Efteling kaarten

Gratis postzegels Meer info

Hoe werkt het?

Bij iedere kaart die je tussen 22 en 24 mei 2017 online verstuurt, ontvang je de postzegel gratis. Deze actie is alleen geldig bij Hallmark.be en met de app bij verzending van kaarten binnen België. De korting wordt automatisch verekend in je winkelmandje.

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Dat sprookjes bestaan, dat kan iedereen die wel eens in de Efteling is geweest bevestigen. Klein Duimpje en de Reus, Roodkapje en de Wolf, Assepoester en de Heks – allemaal wonen ze in en rond het Sprookjesbos in het beroemde attractiepark. Exclusief bij Hallmark kun je jouw eigen wenskaarten en uitnodigingen van al de Sprookjesbosbewoners maken en per post laten versturen. Ontdek snel de Sprookjesboom-kaarten!

Hoe kun je Sprookjesboom-kaarten maken en versturen?

Bij Hallmark kun je in slechts enkele stappen je Sprookjesboom-kaarten online maken en per post laten versturen. Kies eerst je favoriete Sprookjesboom-kaart, schrijf er een persoonlijke tekst in en versier ze met leuke decoraties. Daarna kun je jouw kaart adresseren door een adres in te vullen of een adres te selecteren uit je Hallmark-adresboek. Wij versturen dan jouw kaart per post. Als je je kaart vandaag voor 22.00 uur maakt, dan wordt de kaart morgen al bezorgd bij de ontvanger! Het is ook mogelijk een latere verzenddatum te selecteren; wij versturen je kaart op de door jou gekozen dag. Handig toch?

Vier je verjaardag met de beroemdste sprookjesfiguren!

Organiseer jij een spetterend verjaardagsfeestje? Dan kun je bij Hallmark jouw eigen Sprookjesboom-uitnodigingen maken. Als je jouw uitnodigingen graag uitdeelt op de speelplaats of op de jeugdbeweging, dan kun je jouw zelfgemaakte uitnodigingen ook als een setje naar je thuisadres laten sturen. Dan ontvang je een pakketje met jouw uitnodigingen en bijpassende enveloppen. Zo wordt jouw feestje er ééntje om van te dromen!