Menu
Nog 3 uur en 16 minuten tot de laatste lichting tegen een meerprijs

Moederdag kaart - Forever Friends

Gratis verzending van alle beauty

Hoe werkt het?

  • Kies een kaart naar keuze
  • Als je kaart af is, dan kun je bij onze bloemen het tulpenboeket toevoegen. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
  • De prijs wordt automatisch verrekend in je winkelmandje
Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

De leukste Forever Friends Moederdag kaart

Verras jouw moeder met een Forever Friends Moederdag kaart, want jouw moeder is je beste vriendin. Je deelt lief en leed met haar, gaat graag met haar op pad en je kunt samen met haar lachen. Zo een lieve moeder verdient wel een moederdagkaart, toch? In ons uitgebreide assortiment vind je ongetwijfeld een leuke kaart waarmee je jouw moeder laat stralen op Moederdag. Je kunt bijna iedere kaart in extra groot formaat bestellen, waarmee je de verrassing nog groter maakt. Voldoet een kaart niet om uit te drukken hoeveel je van je moeder houdt? Selecteer dan één van onze verrassende Moederdag cadeaus om mee te sturen met je kaart. Bij elk cadeau is de kaart inclusief, het is natuurlijk de persoonlijke boodschap die zo belangrijk is op Moederdag. De lieve beertjes van Forever Friends zijn dol op moeders en hebben daarom een hele hoop schattige moederdagkaarten. Welke mama verras jij met een lieve Forever Friends moederdagkaart?

Forever Friends moederdagkaarten voor alle moeders

In onze collectie Moederdag kaarten vind je voor ieder wat wils. We hebben kaarten voor lieve moeders, hippe kaarten voor moderne moeders en klassieke moeders. Maar kijk ook eens bij de kaarten van Marjolein Bastin , die bij veel moeders in de smaak vallen. Wil je jouw kaart zoveel mogelijk zelf ontwerpen? Kijk dan naar onze fotokaarten. Hier kun jij je leukste foto of selfie van jou en je moeder uploaden en zelfs nog versieren met vrolijke, liefdevolle decoraties. Op die manier maak je een echt feestje van je kaart en geef je jouw moeder een blijvende herinnering om in te lijsten. Ook de beertjes van Forever Friends hebben de leukste en schattigste Moederdag fotokaarten. Forever Friends fotokaarten hebben een vrolijke uitstraling en zorgen ervoor dat jouw foto nog meer naar voren komt in de kaart!

Je Forever Friends Moederdag kaart op tijd verzonden

Ondanks dat het voor jouw moeder eigenlijk iedere dag Moederdag zou moeten zijn, vindt de officiële Moederdag altijd plaats op de tweede zondag in mei. Zeker weten dat jij je moeder niet vergeet te verrassen met een bijzondere Moederdag kaart? Zet je kaart dan alvast online klaar in je account. Je kaart bestellen op de dag voor Moederdag kan natuurlijk ook. Als je dit voor 22.00 uur doet, zorgen wij ervoor dat je kaart nog dezelfde dag op de post gaat. Dus, steel jij het hart van je moeder met een Forever Friends Moederdag kaart?