Alle Moederdag kaarten - Klassieke moederdagkaarten

Wil jij je moeder een klassieke Moederdag kaart sturen? Bijvoorbeeld om te vertellen dat je van haar houdt? Bij Hallmark vind je een uitgebreide collectie klassieke Moederdag kaarten.

Filter op categorie
Moederdag kaart - moederdag-hip-een-dikke-moederdag-knuffel-hartjes
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Moederdag kaart - moederdag-klassiek-een-katje-voor-moederdag
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Moederdag kaart - moederdag-kaart-voor-de-allerliefste-oma-of-moeder
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Moederdag kaart - la-mystique-geniet-straal-en-lach-op-deze-bijzondere-dag
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Klassieke Moederdag kaart

We hebben klassieke Moederdag kaarten voor de liefste, de mooiste en de stijlvolle moeder. Bijvoorbeeld met een fleurige bloemenprint, vrolijke motieven en kleurrijke illustraties en fotografie. De één met een lieve tekst of mooi gedicht, de ander neutraal, zodat er alle ruimte is om de kaart zo persoonlijk mogelijk in te vullen. Wil je wat inspiratie opdoen voor een leuke tekst voor Moederdag? Bekijk dan eens de kant-en-klare-teksten pagina , hierop vind je allerlei kant en klare teksten die jou kunnen inspireren voor een liefdevolle tekst.

Voor moeders met klasse

Zet je lieve moeder in het zonnetje met een klassieke wenskaart om haar te laten stralen. Moederdag is bovendien een mooi moment om eens extra goed uit te pakken. Bijvoorbeeld met een leuk Moederdag cadeau . Is jouw moeder een echte chocolade fan? We hebben heerlijke bonbons in ons assortiment van Leonidas. Of houdt je moeder meer van een fleurig boeket bloemen? Alle cadeaus zijn inclusief wenskaart en zullen we samen met je kaart versturen naar je vrouw, moeder, schoonmoeder, grootmoeder of stiefmoeder. Natuurlijk zorgen wij voor een feestelijke verpakking en zorgvuldige verzending.

Alle moeders verdienen een Moederdag kaart

Meerdere kaarten versturen, omdat je nog meer moeders in het zonnetje wil zetten? Bijvoorbeeld zowel je moeder als je schoonmoeder? Of je stiefmoeder of bonusmoeder? En wat te denken van je lieve oma, die tenslotte ook moeder is. Onze collectie is zo uitgebreid dat er voor alle dames wel iets moois te vinden is. Kijk voor oma bijvoorbeeld bij onze Marjolein Bastin kaarten en bekijk onze collectie met lieve kaarten als jouw moeder de allerliefste is.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag!