Menu
Nog 3 uur en 8 minuten tot de laatste lichting tegen een meerprijs

Moederdag kaart

Gratis verzending van alle beauty

Hoe werkt het?

  • Kies een kaart naar keuze
  • Als je kaart af is, dan kun je bij onze bloemen het tulpenboeket toevoegen. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
  • De prijs wordt automatisch verrekend in je winkelmandje
Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Lieve moederdagkaarten voor de liefste moeders

Moederdagkaarten maak je gemakkelijk online, waarna deze per post bezorgd worden. Verras je moeder, oma of andere lieve moeders op Moederdag met het leukste Moederdag cadeau: een echte moederdagkaart via Hallmark.be. Hoe werkt het? Kies je favoriete kaart voor Moederdag uit de ruime collectie, schrijf een persoonlijke boodschap, geef de geadresseerde(n) door en Hallmark regelt de rest! Je mama wordt hoe dan ook verrast met onze leuke en originele kaarten voor Moederdag. Een moederdagkaart verstuur je ontzettend gemakkelijk online. Mama’s zijn gek op verrassingen en dus ook een verrassing in de brievenbus! Welke originele wenskaart voor Moederdag kies jij voor de allerleukste mama, oma of schoonmoeder? Of wil je eerst nog wat inspiratie voordat je een keuze maakt? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere wenskaarten.

Een moederdagkaart plus een cadeau

Het ontvangen van een kaart is al een Moederdag cadeau op zich, maar je maakt je moederdagkaartje extra persoonlijk door het toevoegen van decoraties en een mooi gedicht of lief versje voor moeder. Moederdag is voor Antwerpen op 15 augustus. Bang om Moederdag te vergeten? Zet je kaart nu alvast klaar en kies zelf de verstuurdatum van je moederdagkaart. Kies uit kaarten met teksten als ‘Fijne Moederdag’, ‘Super Mam’ en ‘I love mama’. Je mama is hoe dan ook verrast als ze de envelop opent! Een lieve originele groet wordt sowieso gewaardeerd, vooral door jouw mama. 15 augustus is het zover, alle mama’s worden met liefde overrompeld met originele moederdagkaarten. Maak online je moederdagkaart en wij sturen hem naar je mama toe voor 15 augustus! Maak de verrassing compleet met een origineel moederdagcadeau. Voor jong en oud, voor elke moeder hebben we wat te bieden! Je moeder verrassen met een boeket, pralines of heel veel andere leuke cadeaus? Bekijk ze hier.

Extra groot verrassen? Stuur een XL kaart voor Moederdag

Wil jij je moeder een extra grote verrassing geven op Moederdag? Verstuur dan een XL kaart Moederdag. In vier gemakkelijke stappen maak en verstuur je jouw originele moederdagkaartje online. Betalen van je leuke moederdagkaart is veilig en 100% vertrouwd. Moederdag is de dag om je moeder te verwennen en in het zonnetje te zetten met een echte Hallmark kaart. Mama’s verdienen elke dag een kaartje, maar speciaal op Moederdag! Laat je moeder, grootmoeder of schoonmoeder weten hoe fantastisch ze is met een kaart voor Moederdag! Online moederdagkaarten maken en sturen doe je bij Hallmark.be. Meer kaarten bekijken? Zie ook onze vaderdag kaarten en bedankkaarten. Op zoek naar tekst inspiratie? Bekijk onze kant-en-klare teksten speciaal voor Moederdag.