Lente kaarten

Ook zo blij het zonnetje terug te zien? Ontdek de vrolijkste lentekaarten bij Hallmark! Wij versturen jouw lentekriebels in een mooie enveloppe naar je ontvanger(s).

 

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Lente kaart - kaart-pluk-de-dag-met-zonnige-gele-bloemen-
Bekijk kaart
2,50
tekst aanpasbaar
Lente kaart - lentegroetjes-met-twee-leuke-eenden-met-een-bloem
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Lente kaart - zullen-we-samen-de-bloemetjes-buiten-zetten
Bekijk kaart
2,50
tekst aanpasbaar
Lente kaart - binnenkort-weer-even-bijkletsen
Bekijk kaart
2,50
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Als je jouw kaart vandaag voor 21.00 uur maakt, dan zit ze morgen al in de brievenbus van je ontvanger. Je kunt natuurlijk ook een latere verzenddatum selecteren, wij versturen je lentekaarten op de door jou gekozen dag. Welk zonnetje ga jij verrassen?

Zorg voor een zonnetje in iemands brievenbus in slechts enkele stappen!

Bij Hallmark kun je met een gerust gevoel lentekaarten online maken en per post versturen. Hoe werkt het? Kies je favoriete kaart, schrijf een persoonlijke tekst en versier je kaart met exclusieve decoraties. Daarna kun je jouw lentekaarten adresseren door een adres in te vullen of te selecteren uit je adresboek. Tot slot kun je jouw kaart in een beveiligde omgeving betalen m.b.v. je vertrouwde pc-banking of je kredietkaart. Verstuur jouw lentekriebels in XL-formaat en zorg voor de allerleukste post in iemands brievenbus!

Je leukste lentefoto op je lentekaarten?

Stuur je liever een wenskaart met je beste foto erop? Maak dan snel jouw fotokaart! Alle lentekaarten zijn van de beste kwaliteit, zoals je van Hallmark gewend bent. Wist je trouwens dat Hallmark je kaarten bijna overal ter wereld bezorgd? Verras dus ook je vrienden en familie in het buitenland met jouw vrolijke lentekriebels! Bekijk ook de wenskaarten in de collecties: Pasen, zomer, blanco of zomaar.