Menu
Nog 7 uur en 53 minuten tot de volgende lichting

Huwelijkskaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Op zoek naar de populairste wenskaarten voor een huwelijk? Ontdek de uitgebreide collectie huwelijkskaarten bij Hallmark. Je kunt je wenskaart online maken en per post laten versturen. Als je je kaart vandaag voor 22.00 uur maakt, dan zit ze morgen al in de brievenbus van de tortelduifjes. Je kunt ook een latere verzenddatum selecteren, wij versturen jouw huwelijkskaart op de door jou gekozen dag!

Hoe kun je je huwelijkskaarten online maken en per post versturen?

Bij Hallmark kun je genieten van een uitgebreide collectie wenskaarten voor een huwelijk. Kies uit de mooiste huwelijkskaarten, schrijf een persoonlijke tekst en versier je kaart met exclusieve decoraties. Daarna kun je je kaart online adresseren door een adres in te vullen of te selecteren uit je adresboek. Tot slot kun je jouw huwelijkskaarten in een beveiligde omgeving online betalen m.b.v. je vertrouwde pc-banking of je kredietkaart. Wij versturen je huwelijkskaart in een linnen-look enveloppe naar het huwelijkspaar. Handig toch?

Voor de tortelduifjes jouw wensen in XL-formaat!

Zoek je een originele manier om het huwelijkspaar te verrassen? Dan kun je jouw gepersonaliseerde kaart in XL-formaat sturen! Alle huwelijkskaarten zijn van de beste kwaliteit, zoals je van Hallmark gewend bent. Bekijk ook eens onze verlovingskaarten , trouwkaarten of wenskaarten voor een holebi-huwelijk .