Huwelijkskaarten - 65 jaar getrouwd

65 jaar getrouwd, wat een fantastische mijlpaal.

Filter op categorie

Kaarten per pagina:

Wat bijzonder, al 65 jaar getrouwd!

Wat mooi dat zij dit moment samen mogen beleven. Na al die jaren is het erg bijzonder die gelukkige dag nog steeds te vieren. Als familie of kennis van dit koppel vind je dit natuurlijk ook heel bijzonder. En het is dan ook leuk om dit aan ze te laten weten. Deel jouw trots met een kaartje. Kies voor een 65 jaar getrouwd kaart of neem een kijkje bij al onze huwelijkskaarten. Laat weten hoe trots je bent en maak deze mijlpaal extra bijzonder met een verrassing in de brievenbus!

Een briljanten huwelijk

65 jaar getrouwd, dat is letterlijk en figuurlijk briljant! Al 65 jaar lang zijn jullie samen. Als kennis, familie of vrienden van dit echtpaar wil je natuurlijk jouw felicitatie overbrengen. Het is niet elke dag dat je deze prachtige mijlpaal met elkaar mag vieren. En mijlpalen zijn er immers om slingers aan op te hangen. Tijd voor een feestje dus. Iets vieren doet iedereen op zijn eigen manier. Hier bij Hallmark vind je alles voor vieren van dit bijzonder moment. Prachtige kaarten, maar ook hele mooie huwelijkscadeaus. Hoe groots pak jij uit? Als onze cadeaus zijn inclusief wenskaat, want jouw persoonlijk noot zorgt voor een glimlach.

Een bijzonder cadeau voor een bijzonder moment

Het is niet elke dag dat iemand dit kan afvinken van zijn to do list. Langer samen dan alleen, langer samen met de liefde van je leven dan alleen. Omdat dit zo’n bijzonder moment is verdiend het ook extra aandacht. Maak jouw verrassing extra persoonlijk! Maak een leuke tekst of verras het echtpaar met een leuk gedichtje in de kaart. Wil je jouw verrassing onvergetelijk maken? Stuur dan een leuke huwelijkscadeau mee. Kies hier op Hallmark.nl makkelijk en snel een cadeau uit dat perfect past bij het bruidspaar. Van prachtige bossen bloemen tot aan een feestelijke heliumballon. Een bijzonder moment verdiend toch iets extra’s.