1. Home
  2. Alle wenskaarten
  3. Hart onder de riem

Hart onder de riem

Kan iemand in jouw omgeving wel een hart onder de riem gebruiken? Met deze prachtige collectie wenskaarten verstuur je liefde en motivatie door de brievenbus.

 
Hart onder de riem kaarten - beterschap-kaart-quarantaine-to-do-list
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Hart onder de riem kaarten - Bedankt-kaart-thuiswerken-lieve-collega-ik-mis
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Hart onder de riem

In tijden van onzekerheid is het van belang dat we elkaar steunen. Speciaal hiervoor hebben wij een prachtige collectie samengesteld om iemand een hart onder de riem te versturen. Zit je opa, oma, tante of buurvrouw in deze tijden alleen thuis? Tover dan een lach op hun gezicht met een mooie wenskaart. Want in tijden van nood, is het belangrijk dat we tonen dat we er voor elkaar zijn. Want als je niet meer fysiek kan langsgaan, is het van belang dat de liefde op een andere manier bij deze belangrijke personen komt. Verstuur daarom met een kleine moeite een hart onder de riem naar de mensen die het nodig hebben.

Verstuur een groot gebaar

Heb jij iemand in je omgeving die wel wat extra liefde kan gebruiken? Bijvoorbeeld je oma of opa die in deze tijd veilig thuis moeten blijven, maar hierdoor weinig bezoek krijgen van familie en kennissen. Maar vergeet ook niet de mensen die hard aan het werk zijn om vele mensen weer beter te maken! De verpleegkundige, dokters, ouderenzorgers en alle andere mensen die zorg dragen voor de zieke en zwakke. Een hart onder de riem steken, kan iemand zijn dag compleet maken. Mocht je hulp of schrijftips nodig hebben voor de tekst in je wenskaart, doe dan ideeën op onze inspiratiepagina. Want in tijden van nood, is het belangrijk dat we tonen dat we er voor elkaar zijn.

Wie verstuur jij een hart onder de riem?

Voor iedereen die wel een hart onder het riem kan gebruiken, vinden wij het belangrijk dat zij in het zonnetje worden gezet. Zeker in onzekere tijden is het van belang om een lichtpuntje te versturen. Wil je jouw waardering groots uiten? Bestel dan een XL of XXL kaart en verras iemand op een extra speciale manier. Bekijk ook onze andere collecties om iemand een hart onder de riem te versturen, zoals onze beterschapskaarten, sterkte kaarten of bezorg iemand een compliment met de complimenten kaarten.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag.