Geslaagd

Je juf of meester bedanken? Diploma behaald? Trots op een geslaagde student? Ontdek de uitgebreide collectie kaarten van Hallmark, gepast voor ieder schoolmoment.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

School / Geslaagd kaart - zwemdiploma-disney-ariel
Bekijk kaart
3,15
tekst aanpasbaar
School / Geslaagd kaart - fotokaart-wit-tekst-gefeliciteerd-met-je-diploma-vlaggetjes
Bekijk kaart
2,50
tekst aanpasbaar & foto
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

School / Geslaagd kaart - disney-finding-dory-super-trots-op-jou
Bekijk kaart
3,15
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

School / Geslaagd kaart - fotokaart-geslaagd-diploma-trots-
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar & foto
School / Geslaagd kaart - fotokaart-zwemdiploma-disney-frozen-gefeliciteerd
Bekijk kaart
3,15
tekst aanpasbaar & foto
Kaarten per pagina:

Je kunt online zelf kaarten maken en Hallmark verstuurt ze per post. Het is leuk om een school kaart te maken en nog leuker om er één te ontvangen! Als je vandaag voor 21.00 uur je kaart bestelt, dan zit ze morgen al in de brievenbus van je ontvanger(s). Handig toch?

School kaarten maken en versturen in slechts enkele stappen.

Je kunt heel eenvoudig online kaarten maken en versturen bij Hallmark. Kies je favoriete kaart uit de collectie ‘School / Geslaagd’, schrijf een leuke tekst en versier je kaart met unieke decoraties. Vervolgens kun je je ontvanger(s) selecteren en eventueel een latere verzenddatum kiezen. Hallmark gaat voor jou naar de post, op de door jou gekozen datum. Je kaart is van de allerbeste Hallmark-kwaliteit en wordt in een bijpassende linnen-look enveloppe verstuurd. Verras je juf, bedank je meester, feliciteer een geslaagde student of wens nieuwe moed aan iemand met herexamens; een lief kaartje sturen wordt altijd gewaardeerd.

Liever een handgeschreven kaart? Geef je je kaart graag zelf af?

Bij Hallmark kun je online kaarten maken en een setje ervan naar je thuisadres laten sturen. Je ontvangt dan jouw school kaarten met bijpassende enveloppen en indien gewenst postzegels. Zo kun je eventueel je kaart met de hand schrijven of ze zelf afgeven aan de juf, meester of student. Bekijk zeker ook eens de Geslaagd kaarten of zwemdiploma kaarten.