1. Home
  2. Alle wenskaarten
  3. Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Filter op categorie

Geboortekaartjes

Dit grote nieuws wil je het liefst met iedereen delen. Met een uniek geboortekaartje bezorg je de kleine spruit een warm welkom op deze wereld!

Ma-vrij voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd Klanten geven ons gemiddeld een 9 Te bestellen in verschillende formaten

Klein wonder op komst? Maak hieronder je keuze

 

De leukste geboortekaartjes ontwerp je bij Hallmark

Hoera... een lief kindje op komst! Er is niets mooiers dan de geboorte van jullie kindje en wij begrijpen dat op zo een moment alleen het allerbeste goed genoeg is. Nog heel even wachten en dan kun je dit bijzondere nieuws delen met het perfecte geboortekaartje dat precies bij jullie past. Bij Hallmark maak je eenvoudig online je geboortekaartjes. Je hebt keuze uit allerlei stijlen als hip, klassiek, lief, vintage, puur of stoer of kies voor een exclusief ontwerp van Disney, Bobbie Beer of Forever Friends . We hebben geboortekaartjes voor jongens, meisjes, meerlingen, adoptie of neutraal mocht het geslacht nog een grote verrassing zijn. Elk kaartje is uniek en exclusief verkrijgbaar bij Hallmark.

Maak je geboortekaartje helemaal naar eigen wens

Het maken van een geboorteaankondiging bij Hallmark is heel gemakkelijk. Nadat je een kaartje gekozen hebt, kun je zelf de tekst op de voorkant aanpassen of een mooie foto toevoegen. Daarnaast kun je de binnenkant vullen met tekst in verschillende lettertypes & kleuren. Ook is het mogelijk om de kaart te versieren met decoraties, zo hebben we speciale baby decoraties. De kaartjes zijn vierkant en zijn 12 x 12 cm groot.

 

Tip: Wil je iemand bedanken voor de fantastische hulp tijdens jouw zwangerschap? Verras hem of haar met een lieve bedankt kaart.