Augmented Reality kaarten - Alle kaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Wil je iemand écht een originele kaart sturen? Stuur dan een Augmented Reality-kaart! Dit zijn kaarten met een virtuele laag erover, waardoor een 3D animatie uit de kaart op het beeldscherm verschijnt wanneer je deze kaart voor de webcam houdt. Deze wenskaarten kun je online maken en per post laten versturen. Bovendien kun je al een dubbele 3D-kaart sturen vanaf € 2,25. Ga vlug aan de slag!

Welkom in de betoverende wereld van Augmented Reality!

De virtuele laag op de Augmented Reality kaarten zorgt ervoor dat de ontvanger de kaart echt tot leven ziet komen. Het enige wat nodig is om van de 2D-kaart een 3D-kaart te maken, is een computer met een webcam. Bekijk hier de speciale pagina voor meer informatie. Bij Hallmark kun je deze 3D-kaarten online maken en per post versturen. Kies je favoriete kaart, schrijf een persoonlijke tekst en adresseer je kaart. Wij versturen je 3D-kaart per post; vandaag voor 22.00 uur gemaakt = morgen in de brievenbus van je ontvanger(s). De ontvanger zal zonder twijfel versteld staan!

Augmented Reality-kaarten naar het buitenland sturen?

Bij Hallmark kun je de meest originele kaarten, de Augmented Reality-collectie, eenvoudig online maken en per post laten versturen. Wist je trouwens dat Hallmark je kaarten bijna overal ter wereld bezorgt? Verras dus ook je vrienden en familie in het buitenland met een 3D-kaart! De kaarten zijn van de beste Hallmark-kwaliteit en worden in een bijpassende enveloppe verstuurd. Het is ook mogelijk een setje van je Augmented Reality-kaarten naar je thuisadres te laten sturen. Handig toch? Ben je op zoek naar andere leuke kaartjes? Kijk dan eens bij Disney , Studio 100 of hoops&yoyo .