All About Gus - Alle kaarten

Gratis postzegels Meer info

Hoe werkt het?

  • Verstuur 3 of meer kaarten in één bestelling.
  • Alleen geldig op alle binnen België te bezorgen kaarten
  • De gratis postzegels worden automatisch verrekend in je winkelmand!

Ook geldig bij bestelling van een set kaarten (vanaf 10 stuks)
Geldig van 1 t/m 31 december 2016
Bekijk alle voorwaarden

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Wenskaarten van het beertje Gus

Ken je het beertje Gus al? Dit leuke beertje is ontwikkeld door Hallmark en heeft de hoofdrol in de All About Gus wenskaarten collectie. Het lieve beertje haalt af en toe grappige streken uit waardoor de wenskaarten ook een grappig tintje hebben. De collectie is divers en ontworpen voor mannen, vrouwen en kinderen. De vrolijke kleurtjes komen de ontvanger direct tegemoet bij het openen van de envelop. Een collectie wenskaarten waar je de ontvanger echt mee verrast ! Stuur een kaart uit deze collectie of kies een leuke wenskaarten uit één van de andere leuke Hallmark collecties.

Stuur een lieve wens per post

De All About Gus-kaarten zijn voor diverse gelegenheden . Ken je iemand die binnenkort jarig is, een opkikker kan gebruiken of een baby heeft gekregen? Dan vind je in deze collectie altijd de juiste kaart. Ook als je zomaar een kaartje wil sturen naar een dierbare van wie je houdt zijn de kaarten van het lieve beertje een aanrader. Voeg tekst toe om je boodschap nog persoonlijker te maken. Wil je een kaart versturen die nog persoonlijker is en waarbij je een foto kunt toevoegen. Dan hebben wij ook een hele leuke collectie fotokaarten waarmee je al je creativiteit kwijt kunt.

Je persoonlijke kaart bestel je online

Bij Hallmark zijn er veel mogelijkheden om zelf je persoonlijke kaart online te maken en te versturen. Bovendien worden alle kaarten die voor 22.00 besteld zijn de volgende dag al bezorgd! Maak daarom nu je kaart bij Hallmark en verras een dierbare met leuke post uit de All About Gus-collectie. Ben je toch op zoek naar een andere wenskaart? Dan kun je ook eens kijken bij de Forever Friends of de Disney-collectie . Voor iedere gelegenheid vind je de juiste wenskaart om iemand van wie je houdt eens echt te verrassen.