PLP Promobanner PLP Promobanner
Een zwevende verrassing
  • 10 dagen zweefgarantie
  • Ballon vliegt bij opening uit luxe doos
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd
6 resultaten
Ballon Best Dad Ever Multi Ballon Best Dad Ever Multi
Ballon Best Dad Ever Multi
14.99
Ballon Hart Dikke Knuffel Blauw Ballon Hart Dikke Knuffel Blauw
Ballon Hart Dikke Knuffel Blauw
14.99
Ballon Rumag Je Bent Fucking Geweldig Zwart Eco Ballon Rumag Je Bent Fucking Geweldig Zwart Eco
Ballon Rumag Je Bent Fucking Geweldig Zwart Eco
14.99 13.99
korting
Ballon Coolest Dad Ever Multi Ballon Coolest Dad Ever Multi
Ballon Coolest Dad Ever Multi
14.99
Ballon Sterkste, Stoerste en Leukste Vader Zwart Blauw Ballon Sterkste, Stoerste en Leukste Vader Zwart Blauw
Ballon Sterkste, Stoerste en Leukste Vader Zwart Blauw
14.99
Ballon Cheers Bierpul Goud Zwart Ballon Cheers Bierpul Goud Zwart
Ballon Cheers Bierpul Goud Zwart
14.99

Speciaal voor papa een vliegende verrassing

Het is weer bijna Vaderdag! En je wilt je papa goed verrassen, maar hoe? De leukste heliumballonnen hebben wij voor je geselecteerd speciaal voor alle papa’s, schoonvaders en opa’s. Of is je beste vriend vader en wil je hem verrassen? Alle vaders verdienen een leuke verrassing op Vaderdag! Dé dag om eens uit te pakken. Een ballon Vaderdag wordt verpakt in een luxe cadeauverpakking, namelijk een grote doos waar de ballon zo uit vliegt bij openen. De ballon Vaderdag vliegt gelukkig niet weg, want aan de ballon zit een wenskaart met jouw persoonlijke woorden. De ballon is inclusief leuke wenskaart. Zoek dus een leuke Vaderdag wenskaart uit bij de ballon Vaderdag en de verrassing is compleet! Kijk hier voor alle andere ballonnen.

Laat een ballon Vaderdag bezorgen

Maak Vaderdag dit jaar onvergetelijk. Vaderdag ballonnen zijn de ideale manier om je vader groot te verrassen op Vaderdag. Met een zweefgarantie van 10 dagen kan je vader nog lang genieten van het mooie cadeau. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! Kies de Vaderdag ballon naar keuze, kies een bijpassende kaart en adresseer. Vervolgens kies je de gewenste bezorgdatum. Speciaal voor Vaderdag kun je voor een meerprijs jouw ballon ook op zondag laten bezorgen. Als dat geen feestje is! Liever een ander cadeau voor je papa? Bekijk al onze Vaderdag cadeaus.

Vaderdag ballonnen voor alle vaders

Voor alle soorten vaders hebben we een leuke ballon Vaderdag. Van ballonnen met de tekst “You are the best!” tot een Vaderdag ballon in ruitvorm met de tekst “Very best dad”. Verschillende vormen, kleuren en teksten zorgen ervoor dat er voor elke papa een passende ballon is. Is jouw vader meer een chocolade liefhebber? Neem dan eens een kijkje bij al onze Vaderdag chocolade, een ruim assortiment met chocoladetelegrams, chocoladekaarten en bonbons, welke speciaal zijn geselecteerd voor Vaderdag. Maak van Vaderdag een dag om nooit te vergeten, hij verdient het om verrast te worden op deze mooie dag!

; ;