Resultaten: 10
Ballon XL dikke zoen Ballon XL dikke zoen
Ballon XL dikke zoen
16.95
incl. kaart t.w.v. 2,50
Ballon Barbecue Ballon Barbecue
Ballon Barbecue
12.95
incl. kaart t.w.v. 2,50
Ballon Vaderdag Best Dad Ballon Vaderdag Best Dad
Ballon Vaderdag Best Dad
12.95
incl. kaart t.w.v. 2,50
Chocotelegram The World To Me Chocotelegram The World To Me
Chocotelegram The World To Me
19.95
incl. kaart t.w.v. 2,50
Ballon Vaderdag Stoerste Vader Ballon Vaderdag Stoerste Vader
Ballon Vaderdag Stoerste Vader
12.95
incl. kaart t.w.v. 2,50
Ballon Vaderdag Happy Father’s Day Ballon Vaderdag Happy Father’s Day
Ballon Vaderdag Happy Father’s Day
12.95
incl. kaart t.w.v. 2,50
Ballon Voetbal Ballon Voetbal
Ballon Voetbal
12.95
incl. kaart t.w.v. 2,50
Ballon Vaderdag Thank You Dad Ballon Vaderdag Thank You Dad
Ballon Vaderdag Thank You Dad
12.95
incl. kaart t.w.v. 2,50
Ballonnentros Vaderdag Ballonnentros Vaderdag
Ballonnentros Vaderdag
19.95
incl. kaart t.w.v. 2,50
Ballon Confetti Bedankt Ballon Confetti Bedankt
Ballon Confetti Bedankt
12.95
incl. kaart t.w.v. 2,50

Speciaal voor papa een vliegende verrassing

Het is weer bijna Vaderdag! En je wilt je papa goed verrassen, maar hoe? De leukste heliumballonnen hebben wij voor je geselecteerd speciaal voor alle papa’s, schoonvaders en opa’s. Of is je beste vriend vader en wil je hem verrassen? Alle vaders verdienen een leuke verrassing op Vaderdag! Een ballon Vaderdag wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking, namelijk een grote doos waar de ballon zo uit vliegt bij openen. De ballon Vaderdag vliegt gelukkig niet weg, want aan de ballon zit een wenskaart met jouw persoonlijke woorden. De ballon is inclusief een toffe wenskaart. Zoek daarom een leuke Vaderdag wenskaart uit bij de ballon Vaderdag en de verrassing is compleet! Kijk hier voor alle andere ballonnen.

Laat een ballon Vaderdag bezorgen

Maak Vaderdag dit jaar onvergetelijk. Vaderdag ballonnen zijn de ideale manier om jouw papa te verrassen op Vaderdag. Met een zweefgarantie van 10 dagen kan je vader nog lang genieten van het mooie cadeau. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! Kies de Vaderdag ballon naar keuze, kies een bijpassende kaart en adresseer. Vervolgens kies je de gewenste bezorgdatum. Speciaal voor Vaderdag kun je voor een meerprijs jouw ballon ook op zondag laten bezorgen. Als dat geen feestje is! Liever een ander cadeau voor je papa? Bekijk al onze Vaderdag cadeaus.

Vaderdag ballonnen voor alle vaders

Voor alle soorten vaders hebben we een leuke ballon Vaderdag. Van ballonnen met de tekst “You are the best!” tot een Vaderdag ballon in ruitvorm met de tekst “Very best dad”. Verschillende vormen, kleuren en teksten zorgen ervoor dat er voor elke papa een passende ballon is. Is jouw vader meer een chocolade liefhebber? Neem dan eens een kijkje bij al onze Vaderdag chocolade, een ruim assortiment met chocoladetelegrams, chocoladekaarten en bonbons, welke speciaal zijn geselecteerd voor Vaderdag. Maak van Vaderdag een dag om nooit te vergeten, hij verdient het om verrast te worden op deze mooie dag!