• Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd
  • 9,1 klanttevredenheid
  • Pak uit met een echt cadeau

Marjolein Bastin

Een kaartje vol natuurlijke schoonheid

Bloemen, vogels, vlinders en bijtjes spelen de hoofdrol in de prachtige illustraties van Marjolein Bastin. De romantische kaarten brengen je helemaal terug bij de natuur. Een collectie vol bijzondere kaartjes voor elk moment.

Bekijk de kaarten

Maak het bijzonder!

Met de natuur, bloemen, vlinders en bijtjes van Marjolein is er voor elke gelegenheid een passende kaart.

Wie is Marjolein Bastin?

Marjolein Bastin is meer dan alleen een illustrator. Met een voorliefde voor kleurrijke fauna en flora, is ze een begrip bij Hallmark. Al 35 jaar creëert ze wonderlijke designs op kaarten, agenda's en kalenders. Dit jaar lanceert ze een exclusieve samenwerking met Hallmark waarbij we twee werelden samenbrengen in een prachtig nieuw product.

Al sinds jongs af aan heeft Marjolein Bastin een gevoel voor de natuur en dit is ook terug te zien in al haar werken. Ze kijkt niet alleen met haar ogen, maar ook met haar hart. Vanaf nu kun je ook een samengesteld boeket van Marjolein Bastin versturen. Ontdek de nieuwste boeketten en verras iemand met een stukje inspiratie van Marjolein Bastin.

Ontdek nu

Fleurige bloemen

De illustraties van Marjolein Bastin komen tot leven! Speciaal voor Hallmark heeft Marjolein Bastin haar favoriete bloemen bij elkaar gevoegd tot prachtige boeketten. Wie fleur jij op met een mooie bos bloemen?

Bekijk de collectie
; ;