• Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd
  • 9,0 klanttevredenheid
  • Pak uit met een echt cadeau

Moments by Marjolein Bastin

Het perfecte geschenk voor elk moment.

Omring jezelf met verfijnde geuren die je een goed gevoel geven. Moments by Marjolein Bastin vangt de mooie momenten in bijzondere geuren. Een reeks home & beauty producten waarmee je iemand op elk moment verrast en verwent.

Bekijk de collectie

Ga op geurreis

De Hollandse kust, een tropisch eiland of de Zwitserse Alpen?

Wie is Marjolein Bastin?

Marjolein Bastin is meer dan alleen een illustrator. Met een voorliefde voor kleurrijke fauna en flora, is ze een begrip bij Hallmark. Al 35 jaar creëert ze wonderlijke designs op kaarten, agenda's en kalenders. Dit jaar lanceert ze een exclusieve samenwerking met Hallmark waarbij we twee werelden samenbrengen in een prachtig nieuw product.

Al sinds jongs af aan heeft Marjolein Bastin een gevoel voor de natuur en dit is ook terug te zien in al haar werken. Ze kijkt niet alleen met haar ogen, maar ook met haar hart. Vanaf nu kun je ook een samengesteld boeket van Marjolein Bastin versturen. Ontdek de nieuwste boeketten en verras iemand met een stukje inspiratie van Marjolein Bastin.

Ontdek nu

Het gevoel van Bora Bay

Een symfonie van geuren, zachte zonnestralen op je huid; geniet van een kleurrijk festival waarbij de diversiteit van bloemen centraal staat. De bonte bloemenzee is inspirerend en geeft je een energieboost vol creativiteit.

Bekijk de Bora Bay collectie