1. Home
 2. Magazine
 3. Magazine categorie algemeen
 4. 10 goede voornemens waar je je toch niet aan gaat houden

10 goede voornemens waar je je toch niet aan gaat houden

Bij een nieuw jaar horen nieuwe voornemens! Iedereen is weer druk bezig geweest met het bedenken van goede voornemens. Jij waarschijnlijk ook. Ben je helemaal klaar voor het nieuwe jaar? Gezonder eten, meer sporten, stoppen met roken en minder alcohol drinken. Zeg nu zelf, zijn dit geen voornemens waar je het ieder jaar over hebt? Heb je ze ooit al langer volgehouden dan een paar dagen? Vast niet! Don’t worry, je bent niet de enige. Wij hebben goede voornemens voor je op een rijtje gezet waar je je toch niet aan gaat houden. Of gaat het je dit jaar wél lukken…?

Goede voornemens met humor:

 1. Een week niet klagen
  Een zware werkdag gehad? Je kleine teen gestoten? Wéér in de file? Je autodeur vastgevroren? Kokend water over je heen geknoeid? Tja, jij zei dat je het dit jaar wél kon volhouden.
 2. Minimaal drie keer in de week sporten
  Dat is goed te doen! Of toch niet? Je krijgt een WhatsApp bericht om een avondje te gaan borrelen met vriendinnen, je hebt tóch al slecht gegeten vandaag óf je voelt je niet fit. Ben jij sterk genoeg?
 3. Minimaal tien weken geen alcohol drinken
  Daar is niks moeilijks aan! Je kan met de vrijdagmiddagborrel, een etentje of met een vrijgezellenfeestje ook gewoon een colaatje drinken, toch?
 4. Een maand geen geld uitgeven aan kleding en schoenen
  Je hebt toch genoeg kleding in je kast hangen. Dat die ene blouse na de feestdagen in de sale hangt doet je natuurlijk niks.
 5. Je niet meer zo druk maken om alles
  Ach, want als je baas op het punt staat om je te ontslaan of je auto stopt ermee op de snelweg, hoef je je toch helemaal niet druk te maken?
 6. Iedere ochtend gaan wandelen
  Als je de dag begint met een fijne wandeling, kun je er de hele dag tegenaan. Regen, hagel, wind en temperaturen onder nul zijn natuurlijk weersomstandigheden die het wandelen nog lekkerder maken.
 7. Georganiseerder leven
  Easy! Met onregelmatige diensten op het werk, een gezin met jonge kinderen en mantelzorgen voor je ouders, is het natuurlijk al snel georganiseerd in huis!
 8. Je wekker iedere dag een kwartier eerder zetten
  Je begint de dag veel relaxter door rustig op te starten. Zet je wekker een kwartier eerder om alles rustig aan te doen. Want wat maakt het uit dat je laat naar bed bent geweest of een rot nacht hebt gehad? Dan heeft dat ene kwartiertje toch helemaal niet zoveel meerwaarde?
 9. Een paar kilo’s afvallen
  Eén van de meest voorkomende goede voornemens is een paar kilo afvallen. Heb jij ook zoveel feestjes op de planning staan wanneer je hebt besloten om het dit jaar wél een keertje vol te houden?
 10. Een creatieve hobby gaan doen
  Ja joh, je hebt vast tijd zat om lekker te gaan macrameeën, tekenen, armbanden te rijgen en een eigen kledinglijn te ontwerpen!

 

Bekijk ons aanbod nieuwjaarskaarten

10 goede voornemens waar je je toch niet aan gaat houden

 

En… ga jij het volhouden? Eigenlijk zijn goede voornemens grappig, want houden we onszelf niet ieder jaar opnieuw weer voor de gek? Natuurlijk zijn er naast grappige goede voornemens ook heel veel goede voornemens die wél moeten gaan lukken! Hoe serieus neem jij het eigenlijk? Wij wensen je hoe dan ook een heel gelukkig nieuwjaar!


Welke kaart ga jij binnenkort sturen?

; ;