Werken / Pensioen kaarten - Afscheidskaarten

Gratis postzegels Meer info

Hoe werkt het?

Bij iedere kaart die je tussen 22 en 24 mei 2017 online verstuurt, ontvang je de postzegel gratis. Deze actie is alleen geldig bij Hallmark.be en met de app bij verzending van kaarten binnen België. De korting wordt automatisch verekend in je winkelmandje.

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Afscheid nemen van een collega? Wanneer je collega weg gaat of een werknemer het bedrijf gaat verlaten, kun je bij Hallmark de meest geschikte afscheid kaart online maken en per post laten versturen. Een wenskaart bij afscheid is een attent gebaar dat gewaardeerd wordt. Je kaart vandaag voor 22.00 uur online gemaakt = morgen al bezorgd!

Een belangrijke mijlpaal verdient een memorabele kaart.

In slechts enkele stappen kun je bij Hallmark een unieke wenskaart online maken en versturen. Kies je favoriete wenskaart, schrijf een persoonlijke tekst en versier je kaart met decoraties. Vervolgens kun je jouw afscheid kaart online adresseren. Wij versturen jouw kaart in een linnen-look enveloppe per post. Als je jouw kaart vandaag voor 22.00 uur maakt, dan zit ze morgen al in de brievenbus van je ontvanger. Het is ook mogelijk om een latere verzenddatum te selecteren; wij versturen jouw kaart op de door jou gekozen dag!

Op zoek naar zakelijke afscheid kaarten?

Bij Hallmark kun je eenvoudig wenskaarten online maken en per post versturen. Het is ook mogelijk om een lieve fotowenskaart te maken. Verdient je collega een groots afscheid? Stuur dan jouw zelfgemaakte kaart in XL-formaat! Bekijk zeker ook eens de wenskaarten om iemand te feliciteren met een pensioen , jubileum of nieuwe baan . Ben je op zoek naar meer zakelijke afscheidskaarten? Kijk dan snel bij de zakelijke afscheidskaarten .