1. Home
  2. Alle wenskaarten
  3. Verjaardag vrouw

Verjaardag vrouw

Ben je op zoek naar een leuke verjaardagskaart voor een vrouw? Dan helpen we je daar bij Hallmark graag mee. We hebben hier een ruim aanbod verjaardagskaarten op een rijtje gezet, zodat er voor iedereen een kaart te vinden is!

Filter op categorie
verjaardagskaart vrouw - fotokaart-staand-versiering
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar & foto

Laat weten dat je aan iemand denkt!

verjaardagskaart vrouw - felicitatie-beer-bloem
Bekijk kaart
3,15
tekst aanpasbaar
verjaardagskaart vrouw - tachtig-jaar-op-krijtbord-met-slingers
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar & foto
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

verjaardagskaart vrouw - verjaardag-vrouw-grappig-have-a-purrrrfect-birthday
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Welke jarige vrouw verras jij? Stuur een verjaardagskaart!

Deze speciale collectie met wenskaarten voor vrouwen is speciaal ontworpen zodanig dat er voor iedere jarige wel iets te vinden is. Een hippe kaart voor een echte fashionista, een felicitatie van Marjolein Bastin voor de natuurliefhebber of die grappige verrassing voor jouw lachebekje. En als dat nog niet genoeg is, dan kun je zelf je eigen fotokaart ontwerpen. Bestel je kaart vandaag voor 21.00 uur en laat hem morgen al bij de jarige op de deurmat bezorgen!

De leukste verjaardagskaarten maak jij.

Is je zus, beste vriendin, tante of buurvrouw bijna jarig? Je maakt jouw felicitatie gemakkelijk en snel online. Bij Hallmark vind je een ruime keuze aan kaarten en exclusieve collecties zoals Marjolein Bastin, Anne Sara en Forever Friends. Kies een passende verjaardagskaart uit en je kunt direct aan de slag met het schrijven van jouw verjaardagswens en je kaart naar hartenlust versieren met decoraties en eventueel foto’s van jou en de jarige. Zo maak je jouw mooiste creatie! En als deze klaar is, dan regelen wij met alle liefde de rest! Tip: Ben je bang om een verjaardag te vergeten? Maak dan gebruik van onze kalenderservice.

Groot, groter, groots!

Iedere verjaardag is uniek, maar er zijn van die leeftijden of van die bijzondere momenten waarbij je net even wat groter uit wil pakken. Daarom kun je onze kaarten ook in XL formaat bestellen. Extra leuk als iemand 50 jaar wordt! Kies dan een leuke kaart uit onze collectie leeftijdsverjaardagskaarten. Het feestje begint al in de brievenbus! En wist je dat je ook een cadeau kan meesturen met onze standaard en XL kaarten? Alle cadeaus zijn inclusief wenskaart. Van een prachtige boeket tot een vrolijk zwevende heliumballon. Wij staan elke dag voor je klaar om van iedere verjaardag een feest te maken!