Verjaardag man

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Stuur een verjaardagskaart om hem te feliciteren!

Je broer, neef, buurjongen of opa feliciteren? Bij Hallmark vind je een ruim aanbod met de leukste verjaardagskaarten om hem te feliciteren met die ene bijzondere dag in het jaar, zijn verjaardag! Iedere verjaardag is een mijlpaal en dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Wat is een verjaardag zonder een kaartje van jou in de brievenbus? Jouw verjaardagskaart mag natuurlijk niet ontbreken. Vind je het lastig om voor een man de juiste wenskaart te kiezen? Wij helpen je graag en daarom we hebben een collectie met de best verkochte verjaardagskaarten voor mannen verzameld. Kies je favoriet en volg ons gemakkelijke bestelproces. Bestel voor 21.00 uur en wij gaan vandaag nog voor je aan de slag!

Feestelijke verjaardagskaarten voor mannen

Ben je op zoek naar een kaart voor een sportfanaat, een levensgenieter die houdt van een glaasje wijn of een echt feestbeest? Dat maakt bij ons niet uit, want je kunt je kaart aanpassen zoals jij dat wil. Kies je favoriete kaart en je kunt de naam van de jarige op de voorkant van de kaart zetten, decoraties toevoegen en foto’s toevoegen. Zo maak je een kaart extra persoonlijk. Heb jij een leuke foto? Ontwerp je kaart dan zelf en ga aan de slag met onze speciale verjaardag fotokaarten. Plezier gegarandeerd. Laat het feestje maar beginnen, want jouw verjaardagskaart is binnen!

Meer voor mannen!

Kun je onverwachts niet naar het verjaardagsfeestje of wil je iemand extra verrassen? Bij Hallmark ben je niet alleen aan het juiste adres voor al je kaarten, maar ook voor de leukste cadeaus. Een populair cadeau onder mannen is een fles bier om te toosten op deze mijlpaal, maar ook de vele andere cadeaus als chocolade en ballonnen scoren punten. Maak je kaart zoals je van ons gewend bent en daarna kun je gemakkelijk een cadeau toevoegen. Alle cadeaus zijn inclusief wenskaart, want het draait natuurlijk allemaal om jouw verjaardagswens!