Verjaardagskaarten kids - Efteling

Op zoek naar Sprookjesboom-verjaardagskaarten voor jongens? Feliciteer de jarige en verstuur een verjaardagskaart van de Efteling met Wolf, Fakir of Draak! Je online gemaakte kaarten worden per post verstuurd.

Filter op categorie

Kaarten per pagina:

Jongens identificeren zich maar al te graag met de bekende Sprookjesboom-karakters uit het Sprookjesbos. Je Sprookjesboom-verjaardagskaart voor 21.00 uur gemaakt = morgen al verstuurd!

Exclusieve Sprookjesboom-kaart

De avonturen van de Sprookjesboom-karakters die zij beleven in de filmpjes op tv, de musical en de film spreken jongens enorm aan! Hallmark heeft een exclusieve kaartencollectie met deze bekende Efteling-figuren. Kies je favoriete Sprookjesboom-verjaardagskaart, schrijf een verjaardagsboodschap, adresseer en wij regelen de rest voor jou. Vergeet nooit meer een verjaardag en zet je verjaardagskaart alvast klaar. Kies zelf een verstuurdatum en je kaarten worden verstuurd wanneer jij dat wilt. Heel gemakkelijk!

Op zoek naar een passende verjaardagskaart?

Welke jongen verras jij met een unieke Sprookjesboom-kaart met Wolf, Fakir of Draak op de voorkant? Deze verjaardagskaarten zijn speciaal geselecteerd voor jongens in de leeftijd van 1 t/m 8 jaar. Zo weet je zeker dat je altijd een passende verjaardagskaart stuurt naar je jarige zoon, neef of vriendje van je kind. Op zoek naar andere soort kaarten? Bekijk ook eens Bobo kaarten voor jongens.