Verjaardagskaarten kids - Bobo

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Bobo-verjaardagskaarten online maken en versturen bij Hallmark. Stuur nu een verjaardagskaart met het blauwe konijn Bobo op de voorkant. Op zoek naar passende kaarten voor een jarige kleuter? Hallmark heeft een exclusieve kaartencollectie van de enorm populaire Bobo die 100% in de smaak vallen bij kinderen in de leeftijd van 1 t/m 8 jaar. Je Bobo-kaart voor 22.00 uur gemaakt = morgen bezorgd!

Verstuur je verjaardagskaart in vier stappen

Ken jij een kind dat fan is van Bobo, zijn boomhut, Krabbel of Tjerk? Verras de jarige dan met een échte verjaardagskaart met één van zijn favoriete karakters bekend uit het tijdschrift Bobo. Je verstuurt je verjaardagskaart in vier gemakkelijke stappen. Kies je favoriete kaarten uit de ruime collectie, schrijf een boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Weet je wanneer de jongen precies jarig is? Zorg dan dat je zijn verjaardag niet vergeet en zet je kaart alvast klaar!

Stuur een (X)XL Bobo-kaart en vier het groots

Het online maken en versturen van Bobo-kaarten was nog nooit zo gemakkelijk. De verjaardag van je zoon, neefje of kind van je vrienden groots vieren? Stuur een (X)XL kaart en zorg voor een onvergetelijke verjaardag. Alle Bobo-verjaardagskaarten zijn van de beste kwaliteit en betalen is veilig en vertrouwd. Op zoek naar een andere verjaardagskaart? Bekijk ook eens onze Best verkochte verjaardagskaarten voor jongens, Bumba-verjaardagskaarten en Kabouter Plop-kaarten.