Alle valentijnskaarten - Grappige valentijnskaarten

Wil jij deze Valentijn iemand verrassen met een grappige valentijnskaart of stiekem een beetje voor de gek houden? Kies dan hier jouw favoriet! In onze humoristische valentijnscollectie vind je de grappigste kaarten die bij elke ontvanger een glimlach bezorgen.

Filter op categorie
21 uur

Ma-do voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd!

TIP

Te bestellen in verschillende formaten

9

Klanten geven ons gemiddeld een 9

Kaarten per pagina:

Grappige valentijnskaarten

En heb je de perfecte valentijnskaart gevonden? Verstuur hem dan eenvoudig binnen een paar klikken naar de ontvanger. Je kunt bij ons zowel kaarten direct versturen als inplannen voor een latere bezorgdatum. Je kaart anoniem versturen? Vermeld dan geen afzender in je kaart. Wil jij zeker weten dat je Valentijn niet vergeet? Zet dan nu alvast jouw favoriete grappige valentijnskaart klaar!

Hoort een valentijnskaart grappig te zijn?

Bij Hallmark vinden we dat je ook op Valentijn moet kunnen lachen. Want van een lach iedereen zich toch beter? Daarom bieden we volop grappige valentijnskaarten waar je de lachers mee op je hand krijgt. Van onschuldige woordgrapjes en schattige kaarten tot sarcastische valentijnskaarten, je vindt ze op deze pagina. Daarnaast is een valentijnskaart die komisch is ook nog eens perfect om te versturen naar vrienden en familie die jij tijdens Valentijn extra in het zonnetje wilt zetten. Dus hoort een valentijnskaart grappig te zijn? Het moet niet, maar het kan wel!

Verstuur een extra grote verrassing dit jaar

Hoe werkt het versturen van grappige valentijnskaarten? Kies een valentijnskaart humor, schrijf een persoonlijke tekst, adresseer hem en Hallmark regelt de rest voor je. Wel zo gemakkelijk. En ga je liever voor een extra grote verrassing? Kies dan een XL valentijnskaart of voeg een leuk valentijnscadeau toe. Laat je hier inspireren voor de perfecte valentijnscadeaus!

Grappige liefdeskaarten laten iedereen smelten

Vind je het lastig de juiste valentijnskaart te kiezen? Maak je geen zorgen want valentijnskaarten met humor doen het altijd goed! De grappige valentijnskaarten laten iedereen smelten op Valentijnsdag. Wil je nog meer valentijnskaarten bekijken? Bekijk onze collectie Hip en vriendschap dan ook eens.