Alle valentijnskaarten - Grappige valentijnskaarten

Wil jij deze valentijn iemand verrassen met een grappige valentijnskaart of stiekem een beetje voor de gek houden? Kies dan hier jouw favoriet! In onze humoristische valentijnscollectie vind je de grappigste kaarten die bij elke ontvanger een glimlach bezorgen.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

valentijnskaart - valentijnskaart-grappig-fuck-valentijn
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Grappige valentijnskaarten

Wie maak jij deze valentijn aan het lachen? Verstuur een grappige valentijnskaart en laat iemand stralen op 14 februari! Binnen een paar klikken verstuur je eenvoudig een valentijnskaart naar de ontvanger. Je kunt bij ons zowel kaarten direct versturen als inplannen voor een latere bezorgdatum. Je kaart anoniem versturen? Vermeld dan geen afzender in je kaart. Wil jij zeker weten dat je valentijn niet vergeet? Zet dan nu alvast jouw favoriete grappige valentijnskaart klaar! Bekijk hier al onze bezorginformatie voor valentijn, zodat je zeker op tijd bent!

Een grappig gebaar

Bij Hallmark vinden we dat je ook op valentijn moet kunnen lachen. Want van een lach voelt iedereen zich toch beter? Daarom bieden we volop grappige valentijnskaarten aan. Van onschuldige woordgrapjes en schattige kaarten tot sarcastische valentijnskaarten, je vindt ze allemaal hier. Daarnaast is een valentijnskaart die komisch is ook nog eens perfect om te versturen naar vrienden en familie die jij tijdens valentijn extra in het zonnetje wilt zetten. Voeg een leuke, maar toch liefdevolle valentijnswens toe om valentijn compleet te maken.

Grappige liefdeskaarten laten iedereen smelten

Hoe werkt het versturen van grappige valentijnskaarten? Kies een humoristische valentijnskaart, schrijf een persoonlijke tekst, adresseer hem en Hallmark regelt de rest voor je. Wel zo gemakkelijk. Wil je er een extra grote verrassing van maken? Kies dan een XL valentijnskaart of voeg een leuk valentijnscadeau toe. Laat je hier inspireren voor de perfecte valentijnscadeaus!

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag.