Alle valentijnskaarten

Valentijn staat weer voor de deur! Zet jou geliefde in het zonnetje en verstuur een romantische valentijnskaart. Om het extra speciaal te maken hebben we het leukste aanbod voor je op een rijtje gezet.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Valentijnskaart versturen?

Omdat valentijn weer bijna voor de deur staat en Cupido er helemaal klaar voor is, hebben wij de leukste valentijnskaarten voor je geselecteerd. Bij Hallmark vind je de liefdevolste valentijnskaarten voor iedereen. Zo weet je zeker dat je deze valentijn de liefde van de toren kan blazen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om liefde te delen. Met méér dan 100 jaar ervaring in kaarten, hebben wij ook dit jaar weer de mooiste selectie valentijnskaarten voor je weggezet. Laat je dit jaar niet verrassen en zet je valentijnskaart alvast klaar voor 14 februari. Verstuur met een kleine moeite, een groot gebaar.

Vier valentijn XXL

Voor elk formaat liefde hebben wij de beste valentijnskaarten voor je. Verras dit jaar je geliefde, maar ook je moeder of je zus met een grappige valentijnskaart. Voor het grote formaat liefde, hebben wij de XL of zelfs de XXL valentijnskaarten voor je. Bestel in vier gemakkelijke stappen snel je valentijnskaart voor dit jaar en verras de speciale mensen om je heen. Wil je er zeker van zijn dat jouw valentijn op tijd wordt verrast? Bekijk dan hier onze bezorginformatie voor de bezorgtijden.

Een liefdevol gebaar met een kaart

Maak je valentijnskaart extra bijzonder met een persoonlijk liefdesgedicht. Mocht je inspiratie nodig hebben hiervoor, bekijk dan onze valentijn inspiratie voor de leukste en mooiste gedichtjes. Wil je dit jaar echt dat extra stapje wagen? Voeg dan een romantisch valentijnscadeau toe aan je kaart. Een mooie bos bloemen met prachtige rozen, overheerlijke chocolade of een liefdevolle ballon. Bij Hallmark.be vind je voor iedere valentijn het perfecte cadeau. Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag.