Secretaressedag kaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Verras de beste secretaresse met een gepersonaliseerde wenskaart! Bij Hallmark kun je jouw wenskaart online maken en versieren met bijhorende decoraties. Een gepersonaliseerde wenskaart is een kleine attentie, maar een heel groot gebaar voor de secretaris of secretaresse. Het gevoel dat jouw werk gewaardeerd wordt, is hartverwarmend. Wij versturen jouw attente kaart per post naar de gelukkige secretaris of secretaresse. Als je jouw kaart voor Secretaressedag vandaag voor 21.00 uur maakt, dan wordt ze morgen al bezorgd.

Zet Secretaressedag gemotiveerd in met Marjolein Bastin, Forever Friends of Tickly Bits.

Hoe kun je jouw kaart voor Secretaressedag online maken en per post versturen? Kies je favoriete wenskaart, schrijf een persoonlijke tekst en versier je kaart met exclusieve decoraties. Daarna kun je jouw kaart voor Secretaressedag adresseren en veilig online betalen m.b.v. je pc-banking of je kredietkaart. Wij voorzien jouw kaart van een linnen-look enveloppe en versturen ze per post. Met een unieke kaart in de brievenbus begint Secretaressedag op z’n best!

Een grootse XL-kaart voor een grootse secretaresse!

Al de online gemaakte wenskaarten zijn van de beste kwaliteit, zoals je van Hallmark gewend bent. Wil je jouw secretaris of secretaresse groots verrassen? Stuur dan jouw kaart in XL-formaat en zorg voor de allerleukste post in de brievenbus! Het is ook mogelijk om een setje van jouw kaarten naar je thuis- of bedrijfsadres te laten sturen. Je ontvangt jouw kaarten met bijhorende enveloppen en indien gewenst de nodige postzegels. Wie wens jij een fijne Secretaressedag? Bekijk ook eens de bedankkaarten, blanco kaarten, zakelijke kaarten of maak je eigen fotokaarten bij Hallmark.