Lente kaarten - Alle kaarten

Gratis postzegels Meer info

Hoe werkt het?

  • Verstuur 3 of meer kaarten in één bestelling.
  • Alleen geldig op alle binnen België te bezorgen kaarten
  • De gratis postzegels worden automatisch verrekend in je winkelmand!

Ook geldig bij bestelling van een set kaarten (vanaf 10 stuks)
Geldig van 1 t/m 31 december 2016
Bekijk alle voorwaarden

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Ook zo blij het zonnetje terug te zien? Ontdek de vrolijkste lentekaarten bij Hallmark! Wij versturen jouw lentekriebels in een mooie enveloppe naar je ontvanger(s). Als je jouw kaart vandaag voor 22.00 uur maakt, dan zit ze morgen al in de brievenbus van je ontvanger. Je kunt natuurlijk ook een latere verzenddatum selecteren, wij versturen je lentekaarten op de door jou gekozen dag. Welk zonnetje ga jij verrassen?

Zorg voor een zonnetje in iemands brievenbus in slechts enkele stappen!

Bij Hallmark kun je met een gerust gevoel lentekaarten online maken en per post versturen. Hoe werkt het? Kies je favoriete kaart, schrijf een persoonlijke tekst en versier je kaart met exclusieve decoraties. Daarna kun je jouw lentekaarten adresseren door een adres in te vullen of te selecteren uit je adresboek. Tot slot kun je jouw kaart in een beveiligde omgeving betalen m.b.v. je vertrouwde pc-banking of je kredietkaart. Verstuur jouw lentekriebels in XL-formaat en zorg voor de allerleukste post in iemands brievenbus!

Je leukste lentefoto op je lentekaarten?

Stuur je liever een wenskaart met je beste foto erop? Maak dan snel jouw fotowenskaart! Alle lentekaarten zijn van de beste kwaliteit, zoals je van Hallmark gewend bent. Wist je trouwens dat Hallmark je kaarten bijna overal ter wereld bezorgd? Verras dus ook je vrienden en familie in het buitenland met jouw vrolijke lentekriebels! Bekijk ook de wenskaarten in de collecties: Pasen, zomer, blanco of zomaar.