Geslaagd - Zwembrevet

Een zwemdiploma behaald? Verras de zwemkampioen met de leukste zwemdiploma kaart.

Filter op categorie

Een online gemaakte kaart met Samson & Gert, Nemo of Ariël de kleine zeemeermin in de brievenbus maakt het echt bijzonder! Als je je zwemdiploma kaart vandaag voor 21.00 uur maakt, dan wordt ze morgen al bij de zwemkampioen bezorgd.

Hoe een zwemdiploma kaart online maken en versturen?

In slechts enkele stappen kun je zwemdiploma kaarten online maken en per post laten sturen. Kies je favoriete kaart, schrijf je persoonlijke felicitaties en versier je kaart met de leukste decoraties. Vervolgens kun je je kaart adresseren en versturen wij jouw zwemdiploma kaart in een bijpassende enveloppe naar je ontvanger(s). Je kunt eventueel ook een latere verzenddatum selecteren; Hallmark gaat op de door jou gekozen datum naar de post. Welke zwemkampioen verras jij?

Hallmark staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Alle zwemdiploma kaarten zijn van de allerbeste kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. De betaling vindt plaats in een uiterst betrouwbare omgeving en is 100% betrouwbaar. Zwemdiploma kaarten kun je zorgeloos online maken en per post laten versturen bij Hallmark. Zorg snel voor écht leuke post! Je kunt de zwemmer ook extra feliciteren en je kaart in XL-formaat laten sturen. Op zoek naar kaarten speciaal voor kinderen? Bekijk de Felicitatiekaarten , Verjaardagskaarten voor een jongen , Verjaardagskaarten voor een meisje of Uitnodigingen voor een kinderfeestje .