Condoleancekaarten

Deelnemingskaarten.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Deelnemingskaart - Rouwkaart - condoleance-huisdier-jullie-lieve-hond-is-er-niet-meer
Bekijk kaart
2,50
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Deelnemingskaart - Rouwkaart - condoleance-huisdier-blanco-kat
Bekijk kaart
2,50
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Met een gepaste deelnemingskaart kun je iemand condoleren met het verlies van een dierbare. Oprecht en persoonlijk. Hallmark heeft een uitgebreide collectie mooie deelnemingskaarten waarmee je je medeleven op de juiste manier kunt betuigen. Bij ons kun je deelnemingskaarten online maken en versturen. Als je je deelnemingskaart vandaag voor 21.00 uur maakt, dan bezorgen wij ze morgen per post.

Een persoonlijke kaart: een attent gebaar in moeilijke tijden.

Een deelnemingskaart biedt troost op moeilijke momenten. Je kunt een deelnemingskaart kiezen, een persoonlijke tekst erop schrijven en de kaart adresseren. Hallmark zorgt ervoor dat jouw gemaakte deelnemingskaart met veel zorg per post verstuurd wordt. Betalen vindt plaats in een beveiligde omgeving. Een kaart zegt meer dan 1000 woorden, dat geldt ook voor de deelnemingskaarten van Hallmark.

Je kan ook je deelnemingskaarten op je thuisadres laten bezorgen en ze zelf met de hand schrijven.

Als je een mooie deelnemingskaart hebt gevonden, kun je daarvan ook een setje naar je thuisadres laten sturen. Hallmark bezorgt je dan je deelnemingskaarten van de allerbeste kwaliteit met bijpassende enveloppen. Vind je het lastig de juiste woorden te vinden voor iemand die een dierbare verloren is? Hallmark helpt je; de meeste deelnemingskaarten zijn voorzien van mooie en oprechte teksten. Iemand die een dierbare heeft verloren kan wel een steunend woord gebruiken. Hallmark heeft ook deelnemingskaarten voor een jong persoon of of deelnemingskaarten voor een dier .